Hourglass

"Satan vilka bra produkter"

När man får höra att något är så bra och produkter höjs till skyarna kan inte jag vara den enda som känner, är den verkligen sååå bra?! Det var de som fick mig att vilja prova dessa produkter från Hourglass, och jag erkänner...satan vilka bra produkter!

Jag använder ofta inte foundation som är full coverage för jag tycker de flesta både ser och känns som att man verkligen har som en lager av smink. Speciellt på sommaren när man vill känna sig så lätt och fräsch som möjligt. Kan också tycka att en full coverage kan framhäva rynkor och därmed få en att se äldre ut. Därför blev jag helt förälskad i detta foundation stick från Hourglass. Den känns otroligt lätt på huden. Beroende på vilken täckning du vill ha då man kan bygga upp den så behövs de väldigt lite produkt för att ge en stor skillnad. Glider på otroligt lätt och lätt att blanda ut. Älskat den sen första stund som jag provade den och har använt den i stort sett varje dag sen dess. Älskar att med denna, självklart är den lite i de dyrare laget (540 kr på Sephora) men jag tycker att ger den en riktigt bra finish så har jag inget problem med de...

Förpackningen är ju otrolig också och gillar tanken med den trekantiga formen. Man kan använda denna som en concealer också vilket jag faktiskt inte riktigt provat då den nyansen jag har är för mörk för de, men då gör de otroligt lätt med formen som gör att man kommer åt lätt. Jag upplever också att använda en borste till denna är att föredra då de är lättare att få ett jämnt resultat.

Jag har i nyansen "Neutral" vilket passar mig perfekt, men nu mer till sommaren eller när jag kör brun utan sol så är den lite ljus. Har fotat en före och efter bild när jag använt denna. Så där ser ni att den är lite ljus men vill att ni fokuserar på täckningen som är otrolig. Somsagt så går den att bygga upp men också att också ta mindre av och ha lite lättare.

FÖRE

EFTER

Som ni ser på efter-bilden så ger den själv ett otroligt naturligt lyster, men tillsammans med Ambient lightning paletten så ger den det lilla extra. Ett fräscht lyster som blir otroligt och ett extra lyft. Det behövs inte mycket av produkten för den ska bli stor skillnad. Priset för denna är också mer (665kr på Sephora), men då den kommer räcka vääääligt länge så tycker jag den helt klart är värd de.

Wow säger jag bara! HELT otroliga produkter som jag ALLTID har i min sminkväska från den dagen jag hade dem i handen!

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Wow vilket fint resultat 😍
nouw.com/louiseanderssons
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja men ellerhur! Älskar den!😍
nouw.com/johannakvarnstrom
KateOgembo
KateOgembo,
Gud vad bra resultat😊
nouw.com/kateogembo
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Tack snälla! Ja älskar verkligen produkterna!😍🙏🏼
nouw.com/johannakvarnstrom