Hudvårdsprodukter

{SAMARBETE med Eucerin}

Om ni minns så skrev jag innan om min kontakt med Eucerin och att jag därmed fick några produkter hemskickade till mig. Då jag har torr hy just nu och vissa av produkterna var för fet hy så är de dessa jag kan prova just nu så får jag spara dem andra till senare😊

Den produkten som jag har provat än sålänge är denna, Aquaphor.

Alltså, denna har vart min räddning på min torra hy. Först provade jag denna på läpparna. För den jag hade innan på läpparna. Den funkade helt plötsligt inte längre. Men sen dagen efter jag har haft denna så har mina munsår och torra läppar nästan blivit helt bra. Överlycklig!

Hade ju också sån torr hy så jag tänkte "eh va fan" och smackade på i ansiktet över natten. Jag tänkte att de får bära eller brista. Tänkte att min hy fick suga åt sig så mkt som den bara kunde. När jag vaknade så hade den inte suger åt sig allt men jäklar vad den kändes återfuktad. De vart som en riktig fuktboost! Skulle inte använda den varje natt då jag tror den är alldeles för tung/fet för de. Men 2 gånger i veckan eller när jag känner att hyn är mer torr än vanligt! Gissa om jag är överlycklig över att jag "hittade" denna!

Nu är jag taggad på att börja prova dem andra. Har provat ett annan märke innan som jag vill recensera lite först😊

REKOMMENDERAR denna STARKT! Jäklar vilken produkt!! Funkar ju självklart att ha på kroppen om du har några torra fläckar någonstans!

#samarbete #eucerin #hudvård

Gillar

Kommentarer