Hyaluron-shake

Man kan ju inte undgå att den ser fördjäkla fräsch ut alltså. Sanningen är också att den också ÄR fördjäkla fräsch!

Hyaluron-Shake rek 339 kr

En fuktighetsgivande ansiktsolja. Men som ni ser på bild så är den uppdelad i två faser, en oljefas och en vattenlöslig fas. Oljefasen innehåller jojoba-, kokosnöt- och sojaolja och den vattenlösliga innehåller extrakt av rödalg som stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra.

Produkten passar alla hudtyper och åldrar, men är särskilt bra för fuktfattig hy. Den används som ett serum under dag – och nattkräm, eller ensam efter rengöring och toner. Innan användning måste man skaka flaskan ordentligt så de två faserna blandas ihop.

Iréne von Arronet som är VD, berättade på Daisy Beauty expot att dem valt att skippa emulgeringsmedlet för att få dessa två faser att separeras. Tycker de va ett klokt val. Hellre att man skakar ingredienserna för att slippa onödiga tillsatser. Doften är helt underbar. Otroligt fräsch och den blå färgen kommer från ett mineral, Malakit. Ett stort plus är såklart att den är vegansk.

Jag har nu använt denna ett tag och kan längta till jag får lägga på denna. Doften är mitt i prick som jag vill ha den och den känns verkligen återfuktande! Denna kommer vara en självklar del i min framtida hudvårdsrutin!

Anti simple roll on rek, 195 kr

En intensiv punktbehandling mot finnar och pormaskar.

De aktiva ingredienserna i Roll-On ska ha en upprensande effekt och minska talgproduktionen. Stiftet ska motverka både existerande finnar och pormaskar och förebygger uppkomsten av nya. Även denna är vegansk. Hade någon blemma, som jag då passade på att prova denna på. Men jag upplever inte alls att den funkar på mig, tyvärr. Man skulle helst rolla flera gånger per dag, men har man smink under dagen så vill man ju inte göra de. Så jag upplevde att denna inte var för mig. Nu har jag också turen att inte ha någon problemhy med finnar vilket jag är evigt tacksam över varje dag!


Har du provat någon från AnneMarie Börlind?

  • Skönhet

Gillar

Kommentarer

Karinsbeautyroom,
Har inte prövat något ännu men kommer helt klart göra i framtiden då jag hört så mycket bra om deras produkter det senaste.
karinsbeautyroom.wordpress.com
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Har deras olja som filtrerar blått ljus också men den har jag inte hunnit testa än😊 men denna måste du testa!😍🙏🏼
nouw.com/johannakvarnstrom