hyn-E

En spruta som egentligen inte är en spruta?

HynE Skin-Tech Beauty Products samarbetar med ett svenskt lifescience och forskningsföretag. Företaget startade 1992 och har över 40 års erfarenhet inom framtagning och forskning av hyaluronsyra.

När jag fick höra om varumärket hynE så visste jag ingenting men vart otroligt nyfiken. Jag fick ett pressutskick på en kräm samt ett serum som fanns i en förpackning som ser ut som en spruta. Jag har testat krämen Anti-Age 24-Hour 3-in-1 (adlink) och jag tycker väldigt mycket om den. Känns inte tung på hyden utan endast otroligt återfuktande, dock måste man tvätta händerna då man smörja in sig då jag upplever att händerna känns otroligt kladdiga efteråt. Men vad spelar de för roll egentligen så länge man har tillgång till att tvätta av sig. Gillar också att förpackningen är väldigt lätt vilket har gjort att jag valt att ta med den när jag ska iväg då den känns som ett säkert kort. Fukt funkar alltid! Krämen har inte någon stark doft och den är dessutom dryg.

Det jag inte provat är denna så kallade "spruta", Skin-Tech RAW 20mg (adlink) . Det är en 7-dagars fuktboost för ansikte, läppar och runt ögon. "Sprutan" innehåller fuktgivande sterilt vegansk ren hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ingen syra utan en sockermolekyl som binder upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten vilket gör att serumet tillför extremt mycket fukt.

Detta serumet ska verka under natten vilket innebär att jag kommer börja med denna ikväll. Man trycker ut en del av serumet på en spatel och som jag sen kommer fördela försiktigt i ansiktet med fingrarna. Spännande att se vad denna kuren kan ge mig då min hy känns väldigt torr och trist just nu. Självklart kommer jag återkomma med vad jag tycker.

Men deras ansiktskräm tycker jag väldigt mkt om iallafall och kanske blir detta serum ett otroligt bra komplement när man behöver en boost då de varmare klimatet går till torrare, och huden kan få den där chocken när den inte riktigt vill hänga med. De återstår att se!

Har du hört om "hynE"?

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,
Aldrig hört om det innan, men låter spännande!
nouw.com/nellielillskog
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja, väldigt spännande att se vad denna kuren kan göra! 😀🙏🏼
nouw.com/johannakvarnstrom