Ida Warg beauty - Nya hårvårdsprodukter

Imponerad över hur Ida Warg beauty levererar så bra produkter!

Nu har jag provat dessa nyheter från Ida Warg ett tag och måste säga att jag är mäkta imponerad. Vissa av dessa är verkligen en keeper och vissa kan jag faktiskt klara mig utan. Läs vidare för att få reda på vad jag tycker om de tre olika serierna!

Stimulerar hårtillväxten

Frisk doft av eucalyptus var de första som slog mig. Man tänker verkligen att man är på något härligt spa någonstans, vilket jag älskar! Den här hade jag verkligen uppskattat när jag va gravid och mådde illa. De som hjälpte då va friska dofter som denna! Hoppas dem kommer i stora förpackningar senare (1000 ml).... Vill verkligen att ett schampoo verkligen ska löddra upp vilket denna gör, minst sagt! Wow! Och man behöver väldigt lite produkt! Gillar också hur mitt hår känns efteråt. Denna känns lite tyngre vilket kanske passar den som har lite torrare hår som jag och kanske inte blir det oljig i håret fort. Så ska jag fixa håret med t ex lockar så skulle jag inte välja denna för tillfället men annars älskar jag hur den känns i håret. Lätt att kamma ur och den lämnar en fin glans i håret. Svårt att säga om de gör att mitt hår växer snabbare dock...men trots de har denna blivit en klar favorit.

Finns att köpa HÄR (adlink)

Volym

Detta är serien "Plumping" och jag älskar även denna doft, som är riktigt fräsch! Tycker också verkligen att denna doften stannar i håret ett tag utan att kännas stark, vilket är riktigt bra betyg. Blev förvånad de första när jag fick produkten i handen då formulan är genomskinlig och lite mer åt en gel. Gillar de skarpt dock! Denna känns otroligt bra i håret. Mitt hår va lite trassligt när jag hoppade in i duschen men de löste denna serie att fixa. Har mycket tunna hårstrån och upplever inte mitt hår så frissigt efter denna. Rekomenderar verkligen!

Finns att köpa HÄR! (adlink)

Färgbevarande och vårdande

Detta är serien som jag tyvärr inte fastnade så mkt för. Tycker verkligen inte om doften och upplever den alldeles för stark. Kollade upp vad de för doft och såg att de va ”inslag av vanilj”. Förstod direkt då varför jag inte gillade doften och varför jag tyckte den va för starkt. Oftast tycker jag vaniljdoftande produkter kan bli stickiga och för mycket. Men de är såklart en smaksak. Denna produkt kommer jag inte fortsätta med då doften inte funkar alls. Därför kan jag heller inte säga om den funkade med syftet som den har. Men jag upplevde iallafall inte att håret blev torrt efter första gången...

Finns att köpa HÄR! (adlink)

Alla produkterna är veganska och designen,

wow wow wow!!

Har du provat något från de här varumärket? Isåfall vad, och vad tkr du? Vad borde jag prova? :)

Har skrivit om fler produkter från Ida Warg Beauty , klicka nedan för att komma till dem!

Schampoo och Balsam i serien "Repair" (länk)

Brun utan Sol produkter

Gillar

Kommentarer