Ida Warg Beauty lanserar hårvård!

Så kul när de kommer nya lanseringar som dessutom visar sig vara något lite mer nytänk!

Ida Warg Beauty har ju som ni redan kanske vet Brun utan sol produkter, men har även kommit ut med skimmerolja, och mister. Men nu, nu händer de. Hon ska nämligen lansera hårvårdsprodukter. Dem kommer i 5 olika serier: Everyday, Silver, Volume, Repair och Moisture.

Dessa produkter ska gå att köpa på H&M, Apoteket, Apoteket Hjärtat, Kronans Apotek samt Lyko.se och deras butiker.

Jag är otroligt nyfiken på ALLA serierna, och har fått prova en serie, nämligen "Repair" med tillhörande engångsmask.

För det första så ÄLSKAR jag designen på dessa förpackningarna. Wow wow wow! Om jag skulle göra min egna hårvårdsserie så skulle den verkligen likna en sådan här typ av design. Påminner väldigt mkt om Maria Nila i tonen och de matta vilket jag älskar. Hoppas verkligen dem kommer ut med en stor förpackning som Maria Nila har också.

Jag är riktigt impad av formulan. Denna funkar riktigt bra på mitt hår och den är så sjukt dryg. Man behöver extremt lite för att kunna fördela i hela håret vilket är otroligt positivt. Den håller verkligen vad den lovar och dessa flaskor är rätt små vilket gör de lätt att ta med sig när man ska iväg som jag gjort. Det kommer även lanseras hårmasker samt engångsmasker av dessa. Dessa engångsmasker är perfekta för den som inte vill köpa en stor direkt om man inte riktigt vet om den kommer funka eller inte. Men dessa imponerade verkligen på mig. Jag använde min engångsmask 3 gånger och då snålade jag inte med produkt kan jag säga. Många va dessa hårmasker som finns på marknaden för verkligen ditt eller datt i mitt hår men denna känns riktigt riktigt bra. Älskar verkligen dessa engångsmasker. Perfekt om man ska åka iväg och ta med sig. Har inte heller inte sett denna lösningen på engångsmasken vilket är grymt! Kladdar inte när man pressar ur och stängs igen bra vilket gör att produkten håller sig fräsch ända tills den tar slut. Visst kanske produkterna är lite i de dyrare teamet, även fast jag inte skulle säga att dem alls är dyra, men om man jämför med de billigare varumärken som finns i matuvaruhandeln. Men dem är somsagt otroligt dryga och man får ju faktiskt vad man betalar för, grymma produkter. Att produkterna är veganska och cruelty free kommer ju inte som någon överraskning men de är ju alltid bra!

Det enda negativa kring just denna serien är att doften inte passar mig. Den beskrivs som "Blommig och levande". Och just blommiga dofter kan lätt gå över till lite rosor, och sedan har den en lite mer söt doft vilket jag inte är så förtjust i. Men jag bara måste prova de andra serierna nu för de andra har dofter som låter otroligt spännande!

De 5 olika serierna

  • Volume - Thickening Formula ( schampoo +. balsam) Lyxig, kvinnligt och fruktig doft
  • Repair - Restoring Formula ( schampoo + balsam + hårmask) Blommig och levande doft
  • Moisture - Hydrating Formula ( schampoo + balsam + hårserum) Söt fudge/karamell och vaniljdoft
  • Everyday - Gentle Formula ( schampoo + balsam) Friskt och rent som. nytvättade kläder
  • Silver - Colour Correcting Formula ( schampoo + balsam + hårmask) Somrig vattenmelondoft

Deras schampoo och balsam kostar 159kr, hårmask 179, engångsmaskerna 59kr och hårserumet 129kr.

När denna serien tar slut så kommer jag inte kunna hålla mig att prova dem andra!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åhh vill verkligen testa!! <3
nouw.com/emmaengstrom