Ida Warg Beauty, produkter för kroppen!

Jag själv tycker att just kroppen är så himla tråkig att ta hand om. Smörja in och allt. De är bara ett nödvändigt ont… men nog är de alltid lite trevligare när de finns produkter som man verkligen gillar och som gör de enklare!

Ida Warg Beauty har kommit med tre nyheter till kroppen! Det är ett bodybutter, bodyserum och en bodyscrub.

Har provat dessa ett tag och jag kan börja med att när jag såg att bodybuttern och scrubben skulle dofta bland annat vanilj, då tänkte jag att de va kört. MEN, den kommer fasen undan med doften. Jag tycker faktiskt att kokosen tar över och de gör att den är helt ok! Dock är doften lite för stark på serumet. När jag ammade hade jag honom ofta på benen. Så om jag visste att jag skulle amma inom en snar framtid så fick jag antingen lägga något emellan eller vänta med att smörja in. Sambon frågade faktiskt också en gång när vi satt i bilen att något doftade väldigt starkt parfym. Funderade länge om jag hade haft någon parfym eller om de va tvättmedlet men tillslut kom vi på att de va serumet.

Men tycker verkligen om produkterna annars. Kan ha svårt med bodybutter annars då jag upplever dem kletiga och svårt att sjunka in snabbt. Men de gör denna bodybuttern! Den sjunker in väldigt snabbt!

Scrubben känns väldigt bra. Den är effektiv samtidigt som man känner att man blir återfuktad efteråt. När man skrubbar upplever jag att formulan blir lite mjölkig och produkten lämnar som en hinna med en oljig känsla. Men utan att man känner sig kletig. Mkt bra!! Den känns verkligen precis som den heter, vispad!

Men den produkten jag älskar mest av dessa nyheterna måste jag ändå säga är, serumet. Trots att den doftar liiite för starkt. De första man möts av är den härliga färgen som den har, verkligen peach! Sedan doften, WOW! Absolut älskar. Sjunker in otroligt snabbt och man känner sig så sjukt len. Har den framförallt på underbenen där jag är som torrast… mina ben älskar den!! Funkar att använda själv men också under bodybuttern eller en annan kroppslotion.

Kan ha både serumet och bodybuttern på underbenen men resten av kroppen så tycker jag att de blir lite väl mastigt med båda produkterna. Produkten känns otroligt dryg. Älskar pumpflaskan och 6 pump av serumet räcker gott och väl till båda benen. Den känns dock lite kladdig på händerna efter insmörjning så jag måste tvätta av händer efteråt. Upplever den därimot inte alls kladdig på benen…

Designen känns som alltid mitt i prick på alla produkterna, enkelt och fräscht!

Nedan kommer bilder så ni får lite mer uppfattning om hur formulan är :)

Kommer ni satsa på någon utav dessa så använt gärna min reklamlänk nedan för att jag ska kunna fortsätta med det jag gör, recensera produkter ☺️

Gillar

Kommentarer