Ida Wargs Self tanning produkter

Men asså, ja ja ja!!😍

Man blir ju inte annat än överlycklig när man hittar produkter som verkligen levererar!

Jag pratar nämligen om Ida Wargs serie. Hade ett annat märke innan som jag aldrig trodde jag skulle byta ut. Men tji fick jag! Finns liksom inget dåligt med dessa produkter. Jag använder self-tanning sprayen (adlink) på hela kroppen inklusive ansiktet! Lätt att få jämn. Det blir en fin färg, doftar knappt något och den färgar inte av sig på lakan då den inte har någon color Guard (den ger alltså inte färg så man ser vart man smörjer in, och de är också de som förstör kläder osv). Tycker också den är väldigt dryg. När den försvinner blir de liksom som att den försvinner lite grann på hela kroppen och inte fläckvis som de kan bli när man provat andra.

Detta är en klar favorit sen jag provade dem från export Daisy Beauty. Har även tipsat vidare denna till jag vet inte hur många då de är många som frågat vad jag använder då den ser så fin och jämn ut.

Kan verkligen också rekommendera applikationshandsken (adlink) också då den inte läcker in som jag vart om vissa gjort och har inte behövt köpt någon ny. Tvättar den mellan gångerna givetvis. Men den har hålla riktigt bra!

Det finns även en produkt för själva ansiktet också och den formulan är mer för att passa huden. Så har du känslig hy så borde du satsa på Self-tanning face lotion (adlink)

Jag använder sprayen på hela kroppen och för mig funkar de super! :)

Passa på att shoppa nu med dessa länkar för nu är de KAMPANJ på 20% på dessa produkter!!

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
ÄLSKAR Ida Wargs brun utan sol🥰
nouw.com/ellenholmberg
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja dem är riktigt riktigt bra!😍🙏🏼
nouw.com/johannakvarnstrom