Indy Beauty

Så kul att få prova Indy Beauty makeup och mask! Och visst fann jag några produkter som jag gillade lite mer och vissa lite mindre!

Ögonskuggspaletterna: Har en del åsikter om dessa. Jag tycker den bruna paletten inte har en tillräckligt mörk ton för att känna att jag har "tillräckligt" att jobba med för t ex en roligare sotning, utan funkar mer som en vardagspalett för min del och inget mer. Den mörka bryna nyansen (palett ”leah”) som jag vill sätta mer djup i finns inte riktigt. Dock är den mörka i den ”chloe” mycket mörkare och bättre. Jag upplever inte att de går att bygga upp nyanserna och när man blenda så suddar man liksom bort pigmentet. Har både använt primer och utan för att jämföra men upplevde ingen större skillnad. Den skimriga skuggan är dock otroligt fin och pigmenterad i båda paletterna. Använder man torr borste blir de mer som en skimrig ton men den kan även bli metallisk om man väljer att spraya setting spray på borsten innan man plockar upp pigmentet. Vilket är sjukt bra! Så överlag så var dessa paletterna inte något för mig.

Läppglanset: Sjukt fint och älskar nyansen. De värsta jag vet är när läppglans känns kladdiga och smakar massa vanilj, vilket denna absolut inte gör. Detta läppglans finns i tre nyanser och jag har nyansen Elvira som jag tycker är extremt fin. Har också använt denna för att toppa på läppstift eller också läppenna. På bilden har jag använt läppglansen över läppennan "bare" från Make Up Store.

Blush: Denna gillar jag skarpt och den är rätt pigmenterad så man kan vara lite försiktig. Men denna går väldigt bra att bygga upp och jag har använt färgen ”Jasmine” som jag tycker är lite ”mauve”. Den gillar jag extremt mycket! Håller tummarna att de kommer in en som går lite mer åt en korall-färg. Rolig detalj är hjärtat som finns i skuggan också tycker jag!

Designen på samtligt smink tycker jag är tråkigt. Men tror också att Indy Beauty vill hålla ner priset och därmed kan man inte lägga så mycket energi på just designen och kära på då priset skulle bli högre. Så då tycker jag att de ändå är ett vettigt val.

Jag har hört väldigt bra om deras highlighter som jag tror ska vara riktigt bra också. Använder dock inte så mycket highlighter i puderform så kände att jag ville fokusera på dessa produkter. Men i framtiden kommer jag absolut vilja prova fler av Indy Beautys produkter för dem har mycket annat smink (mascara, läppstift, puder osv) men också även hårprodukter, hudprodukter. Vissa av dessa har jag skrivit om och två av nyheterna provar jag just nu. Så inlägg om dessa kommer upp snart! 😀

Lermasken: Jag tycker denna mask va riktigt grym! En djuprengörande mask med aktivt kol och salicylsyra. Kändes verkligen som att den gjorde skillnad och priset är ju riktigt bra! Recommend recommend som Therese Lindgren brukar säga... ;)

Gillar

Kommentarer