Instytutum triple action resurfacing peel

Jag minns verkligen första gången jag provade denna. Jag fick den nämligen i ett prov när jag beställde andra hudvårdsprodukter. Jag blev kär i den! Skulle sedan gå in och läsa mer om den och såg priset, satan i gatan vad dyr. Fan också! MEN trots de extremt höga priset har jag ändå haft den sen dess. Vissa produkter ÄR helt klart värda de fyra priset, denna är också väldigt dryg så den håller ett tag. Är man också smart så passar man på när de är rea på den. Men den är somsagt verkligen värd de dyra priset!

Den har små små korn i som gör att peelingen verkligen känns som den tar överallt. (Har du en väldigt känslig hy så får du vara försiktig med masserandes utan kanske bara massa en kort stund väldigt försiktigt och kanske fokusera mer att den sitter kvar på huden som peeling då den också jobbar med AHA och BHA syror.). Vill man ha ännu mer effekt kan man också låta peelingen sitta kvar i några minuter som en mask innan man sköljer av den. När man sköljer av så kan vissa peeling göra så att huden känns torr och stram... inte denna. Den lämnar en hinna som gör att man känner sig återfuktad utan att känna sig oljig.

Älskar vad den gör och huden känns så jäkla ren efteråt... En riktig håll käften produkt om ni frågar mig och tillhör en av mina ”måsten” i mitt badrumsskåp!

Du ska alltid ha spf (solskydd) som en del av din hudvårdsrutin, men extra viktigt efter användning av denna!

LÖP OCH KÖP!

Gillar

Kommentarer