Isotretinoin - Update!

Var ju hos hudläkaren igår och tänkte berätta hur de gick! 😃

Måste säga att de gick riktigt bra även fast jag hade hoppas på något annat. Men nu i efterhand så gör de ingenting då jag verkligen vill att huden ska vara perfekt när jag slutar. Inser nu att den kommer verkligen bli de!

Har inga nya blemmor i ansiktet utan de håller på att försvinna. Har lite torra fläckar som håller på att läka och som tar lite tid. Men är redan så nöjd. Inser verkligen nu att allt kommer försvinna och jag kommer få en flawless hy och den förhoppningen hade jag inte när jag började den här behandlingen.

Mitt självförtroende börjar komma tillbaka och jag är så mycket gladare (har till och med fått höra detta från vänner) och känner hur jag tar för mig mycket mer i de jag gör och jag stänger mig inte inne och säger ja till faktiskt de jag vill göra. Att gå i t ex butiker och INTE behöva tänka på allt man omedvetet gjorde innan. Att inte tycka de är jobbigt att prata med någon utan att själv inte kunna koncentrera sig på samtalet.

Men hur som så ska jag ta 3 tabletter varje dag istället för varannan dag som jag tagit innan. Så egentligen ökar jag bara 10 mg. Hon sa att de gör att behandlingen också kommer att förkortas ytterligare. Så fick ett till paket utskrivet (har ett sen innan). Så sedan sa hon att jag kunde sluta! Hon tyckte att min behandling gått väldigt fort och de är jag väldigt tacksam över! 🙏🏼

MOT EN PERFEKT HY! Känns skönt att skriva så för nu vet jag att de är de den verkligen kommer att bli...perfekt!!
😍👏🏼

Gillar

Kommentarer