Jag är gravid! 👶🏼

Känns så konstigt att skriva den rubriken för jag inser att de fortfarande känns overkligt men ändå så kul. Nästan så jag tror att man drömmer. Väldigt konstig känsla..

.Jag är nu exakt halva tiden gången (v 21) och jag tycker att jag mår riktigt bra just nu. Känner av lite foglossning men har köpt ett bälte som kanske avlastar lite och sedan ska jag försöka få iordning på magen som har blivit lite förstoppad av järntabletterna som jag började med förra veckan.

Den värsta tröttheten och illamåendet jag hade innan har gått över och känner att mitt bångstyriga humör har kommit lite mer i balans. Men de kanske jag ska fråga min sambo om egentligen, haha! (frågade och han höll med att de va mer i balans nu😂)

Börjar få en bula nu på magen vilket känns kul då jag bara kände mig lönnfet innan då vi inte ville gå ut med graviditeten. Då bodde jag i stort sett i hoodie och jag tyckte jag dolde de rätt bra. Men de har jag fått höra ju efteråt att de va en del som hade undrat. För i slutet var de stramt och de började verkligen bli svårt att dölja den kulan som började bli större.

10 februari är grabben 💚 beräknad och fasen vad man längtar ... dock fortfarande en skum känsla fortfarande. Vårat barn? Vi ska bli föräldrar? Ja har del tankar som snurrar somsagt. Tur kanske är de att de är halva tiden kvar... 🤣 Då kanske man kan förbereda sig ännu mer mentalt.

Vi har börjat prata lite namn och har väl någon vi funderar lite extra på men TIPS MOTTAGES TACKSAMT! 😍🙏🏼

Kommentera gärna nedan för lite namnförslag! 😄

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,

Grattis! 😊 Mina döttrar heter Erika, Elin och Hanna. Fina namn på tjejer, sen gillar jag Gabriel, det är fint.

nouw.com/carolinalarsson
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,

Jättefina namn på tjejer! Och håller med, Gabriel är sååå fint!! 😍🙏🏼

nouw.com/johannakvarnstrom
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,