Jane Iredale bb creme och mist

Kan man bli besatt av en produkt, oooh ja!

Har fått äran att prova dessa underbara produkter från Jane Iredale Glow time bb creme (adlink) och även deras hydration spray (adlink). Hade inte provat något från dem innan så de är såklart extra kul när man har hört så gott om varumärket.

När jag först la Jane Iredales glow time (adlink) på huden så va in första tanke att den är väldigt tjock i konsistensen vilket gav mig en lätt oro att den skulle kännas på hyn, vilket jag verkligen avskyr. Men verkligen inte! Sedan kom den underbara doften av citrongräs, jag som älskar citrusdoft! Detta visade sig skulle bli en besatthet av denna doft!

Jane Iredale glow time (adlink) ska fungera som foundation och concealer vilket jag faktiskt tycker stämmer. Den är verkligen täckande och även fast denna va snäppet för mörk så funkar den absolut. Men jag skulle inte säga att den är "full coverage" som den lovar. Tyvärr har dem endast 6 stycken nyanser vilket kanske inte är så många vilket gör att man kanske måste köpa två för att blanda med. Gillar att man även kan få den mindre täckande genom att bara ta mindre produkt. Ger ett fint glow vilket jag måste ha just nu, annars blir min hy väldigt grå och glåmig.

Otroligt enkel att applicera! Gillar också förpackningen då den inte väger bly som glasflaskor gör! :) Minus på denna produkt är att jag känner att jag måste bättra på kring näsan på eftermidagen. Men då jag har glasögon så kommer jag åt där extra mkt. Dessa foundation har nummer bb5 och bb7. bb5 går liiite för mkt åt de gula för mig, men de visar sig tydligare när jag bygger upp den. Hade behövt bb3 på vinterhalvåret helt klart.. men nu kommer denna nyans bli bra då man börjar få lite mer färg =)

Produkten har solskydd 25 (förutom den mörkaste BB9 som har spf 17) vilket jag verkligen uppskattar!

Hydration Sprayen (adlink) som doftar lemongrass är ju för härlig. Den är för normal/fet hy vilket jag känner av då jag hade kunnat ha lite mer återfuktning. Men doften är magi! Förpackningen känns otroligt lyxig då den är i aluminium. Hade önskat mig att mist sprayen va segare när man tröck ner den så man kunde röra ansiktet mer för att få produkt på fler ställen. Nu måste jag spraya minst 4-5 gånger för att känna att jag får i ansiktet och hålla flaskan ganska nära. Men den som känner sig fet och oljig i ansiktet kommer älska denna!

Här nedan har jag bb creme på ena halvan för att visa er hur mycket den täcker. Och som ni ser så skiner min egna ton igenom lite. Krävs också lite mer produkt för att komma upp i den täckningen tycker jag. Men den ger en väldigt fint lyster! :)

(ni får ursäkta mitt virrvarr till hår här, haha)

Gillar

Kommentarer