Julbord 2018

❌OBS❌ 

Detta inlägg innehåller EN bild på en orm så vill varna ni som är känsliga mot detta! Bilden är LÄNGST ner bland djurbilderna i inlägget för er som ändå vill läsa texten om den bästa kvällen på länge!

I år befann jag mig på julbord på skansens akvarium. Riktigt häftigt var de! De började med att vi kom dit 18:00. Då var de lite förklaring och vi skulle dricka någon vätska som de visade sig vara en vätska som en gammal orm hade legat i. Tur som fasen att jag visste de innan då jag sett en annan vara där vid ett tidigare tillfälle. Så jag drack aldrig de. Sedan delades vi in i 3 lag och jag vart lagledare. Frågor som man skulle svara på, sant eller falsk frågor och sedan var de bland annat tre burkar som man skulle känna var de va i. Varav en burk som de va något levande i, och sedan kom en följdfråga. VAD för djur är de i? Jag har gjort denna grej för längesen på en möhippa men då var jag lite illa tvungen för lagets skull, men denna gång räckte de med att en gjorde så då var de lugnt att jag hoppade just detta. Sedan var de en burk där man skulle gissa hur många små pandor i plast de va i. En i gruppen spikade den! Så jäkla grymt!

Sedan tog guiden fram en orm. Herregud så stor och tung den va. (Inte ormen på bilden) Hur kan jag veta att den var tung tänker ni. JO för jag HÖLL I DEN! Helt sjukt! Jag vågade de!! Så stolt! Sedan tog dem fram spindeln, den vågade jag inte hålla eller klappa, men jag stod inom en meters håll vilket jag är SJUKT stolt över! Har fobi för spindlar... behöver jag ens nämna att jag va skitsvettig vid de här laget? Sedan var de dags att kyla av sig med lite kall god dryck och sätta sig till bords. De var bara vi som var där vilket gjorde att vi hade hela utrymmet för oss själva med alla djuren som man kunde gå och titta på. Och vi satt liksom MITT i allt. När jag tog min första tugga så tittade jag samtidigt på krokodilen framför mig. Helt overkligt, men otroligt häftigt... självklart var dem ju bakom glas... hahaha!! Sedan presenterades vinnarna och de va ju GIVETVIS vi som vann.

En otroligt rolig kväll där bland annat jag skrattade så jag grät. Längesen jag hade såhär kul! Maten var helt gudomlig! Jag är ju inte så förtjust i vanlig svensk julmat. Men denna hade någon inspiration från något annat land vilket var magi. Det fanns bland annat sushi, massa kallskuret och hur makt som annat som helst. Jag älskar ju sushi! Så mätt och belåtna åkte vi hem och landade i sängen och va helt slut. Men somnade verkligen med ett stort leende på läpparna för en riktigt grym kväll!

MITT GRYMMA LAG!

Har ni någon fobi för något? Isåfall för vad?

Gillar

Kommentarer