Kardemummabullar med egengjord vaniljkräm

Sambon sa ”Som bullar på bageriet”… de måste ju va de bästa betyget?!

Har fått någon bakmani på sista tiden. De har vart kolasnittar, chokladbollar, morotskaka. Men nu kände jag att de var dags att baka bullar igen då de började sina i frysen. Då såg jag dessa! Är de verkligen möjligt att jag kan göra dessa, de va exakt min tanke. Mitt självförtroende i köket är katastrof. MEN jag jobbar på de! Så jag bestämde mig… jag tänker prova! Egen vaniljkräm ska jag fasen också prova. Annars får jag vara köpa en då (jag hade en backup hemma)… Men lite gupp medan jag bakade som jag kommer ta med mig till nästa gång (rejält mjölat bord när jag kavlade och lite andra smådetaljer)… men fasen vad stolt jag blev när sambon sa att dem smakade som på bageriet. Tror jag växte minst en decimeter!

Känslan när man kastar något man inte trodde är otrolig. Måste utmana mig mer för den här känslan vill jag ha oftare och de är ju så kul att baka. Inte minst satisfying att fylla upp frysen med massa gott när de kommer besök ☺️

Klarar jag att baka dessa gör DU de med!! Tro mig!


Klicka här för receptet för hela receptet! Om du vill ha receptet på vaniljkrämen så KLICKA HÄR!

Gillar

Kommentarer