Långpromenad i highheels

Igår va jag ute på galej i byn här hemma ( bor i Bålsta och ja jag tycker de är en liten by, haha). Men just detta arrangemang brukar vara ganska stort och mycket folk. Biljetterna var slutsålda så de va sammanlagt 500 st gäster där. PapaDee spelade och även Pandora. Haha! De va verkligen Flashback tillbaka till när man va riktigt ung...


Kvällen började först med middag och lite bubbel hemma hos en kollega men framförallt en kär vän till mig. Herregud vad mycket skratt det blev!


Sedan gick vi till Aronsborg där festen var. Där dansade vi och jag träffade personer som jag inte sett på länge! Alltid kul!

Fick skjuts av min pappa och han tyckte jag verkligen inte skulle cykla hem mitt i natten. Han tyckte de bland annat va så halt och sedan cykla med bara ben (strumpbyxor är som bara ben) när de är så kallt... så han ville bjuda mig på taxi hem. Så himla gulligt! Är själv så van att cykla så de tog faktiskt ett tag innan jag sa ja... envisa jag...

Men sedan när de va hemgång (strax efter 02:00) så började jag ringa taxi numret som pappa hade tipsat om. Den skulle inte vara i Bålsta förrän om en timme då han hade en körning i Stockholm. Provade sedan ringa dem andra bolagen men då skulle såklart alla hem från aronsborg. Så de va bara att knata från Aronsborg och hemåt. Detta ligger väldigt långt hemifrån där jag bor så de tog strax över en timme att gå och i högklackade skor.

Kändes väl inte sådär superkul att gå hem då man går förbi centrum där allt "drägg" hänger men denna gången gick de bra! Men känslan när man satte foten innanför dörren va ju oslagbar! Slängde av mig skorna och va så kissnödig så jag höll på att kissa på mig... (att sätta sig och kissa på vägen hem var inget alternativ då jag höll på att frysa benen av mig och att böka ner och upp med strumpbyxorna i kylan va inte sååå frestande)

Men sedan var de bums i sängen! Låg och skakade och de va längesen jag va så genomfrusen ända in i benmärgen och de tog sjukt lång tid till jag blev uppvärmd (då hade jag ändå dubbla täcken på mig PLUS en fleecefilt! ).

Men så fort jag hade fått lite värme tillbaka så tvärsomnade jag. Imorse när jag vaknade så låg jag kvar i sängen ett tag. När jag skulle gå upp så hade jag sååå ont i fötterna och är fortfarande öm...

En långpromenad i högklackade skor är något jag INTE rekommenderar. Men de gick! Och de kanske är en bra träning de med? Vad vet jag! Haha!!

Hoppas ni haft en bra helg! 😊

Gillar

Kommentarer