Loreal Lavendel

Vet ni känslan när man kommer hem och känner att man bara måååste duscha för att man får en besatt känsla av att man bara måååste få känna en viss doft. Om inte, då har ni fasen inte provat denna serie!!

Jag har kommit att bli totalt besatt av denna serie från Loreal.

Jag har faktiskt aldrig känt att det finns en doft som jag verkligen älskat såhär mycket i just Shampoo/balsam/hårinpackning. Jag säger inte att denna har gjort underverk för mitt hår för de tycker jag inte att den har, men den gör sitt jobb för ett bra pris. Jag kan verkligen inte vara utan den. Det lugnet jag får av när doften av Lavendel börjar sprida sig uppåt med värmen från duschens ångor, obeskrivlig. Jag kastas in i en bubbla av att jag befinner mig på ett SPA, lyxigt spa. Jag får ett otroligt härligt lugn och trodde inte min energipåfyllning i samband med dusch kunde bli bättre... men detta! (Bloggade för ett tag som om hur en varm dusch påverkar mig och min energi. Inlägget hittar du HÄR!)

Tyvärr gråter jag ögonen hur mig att produkten snart är slut. Men då är de bara att panikköpa mer! Denna kommer förbli ett MÅSTE i min dusch! wow wow wow! Kommer även köpa dessa i present till andra. För de kan väl bara inte finnas någon därute som INTE skulle älska den? Herregud jag måste lugna ner mig känner jag.. kanske blir de en dusch till, haha!

Den enda jag kommer avstå och som inte funkade för mig alls i denna serie var "Pre-Shampoo Oil". Denna ska man massera in i hårroten om man har känslig hårbotten (vilket jag heller inte har). Men upplevde att jag inte fick in den i hårbotten då den la sig i håret bara då jag har ganska tjockt hår.

Har du provat den här serien? ????

Gillar

Kommentarer

MakeupByTina
MakeupByTina,
spännande, blev ju galet sugen på att prova serien nu ju 🌸
nouw.com/makeupbytina
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
De är ett MÅSTE Tina! 😍🙏🏼
nouw.com/johannakvarnstrom