Lumene ger glow!

Lumene, wow vilka jäkla produkter! 🇫🇮

Fick hem ett produktutskick efter expot där jag fick prova dessa 3 som jag var otroligt nyfiken på. Den enda som inte funkar för mig är concealern. Tycker inte den täcker tillräckligt och gillar heller inte applicationskudden. Men de andra produkter har jag verkligen använt flitigt.

Primern (KÖP HÄR ) är sjukt bra för om man är ute efter mycket flow som är utöver de vanliga. Denna kan du ha i hela ansiktet eller på ställen som du vill fokusera extra på. GRYM! Älskar också att den doftar mer som hudvård OCH att den har spf 30! Wow säger jag bara!

Natural Glow Fluid Foundation (KÖP HÄR ) är också en klar favorit som jag använt mig mkt utav. Den är inte heltäckande utan låter sin egna hud lysa igenom, och då vill jag verkligen understryka ordet lysa. För den får verkligen sin hy att se sådär frisk och naturlig. Precis vad jag gillar för det mesta när de kommer till foundation! Har nr 2 och 4 av denna och kan tyvärr inte ha den hu då jag är alldeles för brun så skulle behövt en mörkare. Tyvärr finns den endast i 6 sades vilket är väldigt lite. Med min hy klarar jag mig verkligen. Men om jag behöver nyansen "tan" som är den mörkaste när jag är sommarbrun så funkar det absolut inte för mörkhyade. Så Lumene, you can do better!

Sedan har vi Instant Glow Fresh Skin Tint ( KÖP HÄR ) som är för den som knappt vill ha något otroligt lätt. För den som inte gillar att sminka sig och vill ha ett lite mer utjämnad hudton. När jag skulle till Daisy Beauty Awards tog jag denna på morgon för att ända låta vara hyfsad osminkad till kvällen men ändå jämna ut och ändå få huden väldigt återfuktad. Riktigt bra och doftar otroligt! Är du lite mer fet i hyn kan du använda denna som dagkräm och foundation i ett då den har hudvårdsegenskaper i. Därför också perfekt att ha om man inte vill vara helt osminkad vid träning eller efter. En perfekt on the go produkt, trots att den tyvärr väger lite mkt i förpackningen. Burk kanske inte heller är de mest renligaste men spatel eller ha rena händer helt enkelt. Perfekt för vardagen enligt mig! Jobbar bäst med application med händerna enligt mig! Denna har också tyvärr få nyanser och tycker de ljusaste nyanserna till den mörkaste är ett extremt glapp också och den mörka verkar heller inte gå att köpa på många ställen utan endast på Lumenes egna hemsida? Lumene måste definitivt jobba mer på just fler nyanser i deras produktsortiment för alla ska få ju få njuta av dem!

(Kolla bara på konsistensen, wow)

Heja Lumene!

Gillar

Kommentarer

Cassiezenkert
Cassiezenkert,
Älskar lumenes produkter!!
nouw.com/cassiezenkert
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Men ellerhur! Magiska!😍 Just basprodukter är dem riktigt bra på!
nouw.com/johannakvarnstrom
Cassiezenkert
Cassiezenkert,
Håller verkligen med, Basen är ju den viktigaste, men Älskar deras Glow serum och masker! <3
nouw.com/cassiezenkert
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Menar du ”Instant glow beauty serum” (som jag också äääälskar) eller menar du den orange flaskan för hudvård? 😊
nouw.com/johannakvarnstrom
Cassiezenkert
Cassiezenkert,
båda faktiskt, så härlIca produkter faktiskt!! 😍😍
nouw.com/cassiezenkert
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Vad roligt! Ja grymma är dem! Har dock inte hunnit prova den orange än men de kommer! 😊
nouw.com/johannakvarnstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Vill testa mer från lumene. Älskar deras glow skin tint 😍
nouw.com/louiseanderssons
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Men ja! Så skön! 😍 Skulle inte välja den till fest men till vardags eller för slänga på sig snabbt för känna sig lite fräsch... grym!! Känns så jäkla återfuktande också!🙏🏼
nouw.com/johannakvarnstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Exakt 👌🏻 Man ser bara fräsh ut av den 👌🏻 Min är snart slut 😫 ja verkligen 😍
nouw.com/louiseanderssons