Mål och delmål

Har funderat ganska mycket på mina mål, speciellt efter en dag när jag cyklade hem. (Inte denna dagen då bilden togs).

Jag skulle cykla hem från jobbet. Min cykel hade ingen luft på varken bakdäcket och framdäcket. De va så kallt så mina växlar hade fryst på den högsta växeln. Jag hade massa packning på cykeln och de va riktigt mkt snö och moddigt på de!

Jag kom till backen och tänkte, de är ju bara att kliva av cykeln på en gång. Om jag bara hade kunnat cykla enda upp på en gång till den där stora snöhögen längst upp, tänkte jag. Precis när jag skulle stanna cykeln var de som att djävulen kom i mig, jag utmanade mig själv. Till en stolpe ska jag iallafall cykla och började trampa! Sedan klarade jag den första stolpen! Jag fortsatte till nästa stolpe, och en till stolpe och fortsatte så. Mina ben sved och jag tänkte att personer som såg detta måste tänkt att vad håller hon på med? Varför kliver hon bara inte av?
Men jag gav mig fan inte. Och enda upp kom jag! 💪🏼😅

När jag tänker tillbaka på denna gången så tänker jag att mitt mål va snöhögen. Fram till dess hade jag delmål som va stolparna. Steg efter steg så tog jag delmålen. Fokuset va inte snöhögen utan dem olika stolparna. Snöhögen kom jag ju till automatiskt. Så jag tänker att de är såhär jag måste tänka om mina drömmar och mål i livet. Delmål kommer göra att jag automatiskt tar mig dit jag vill! Med envishet, jävlar anamma och vilja går de! Ibland fokuserar jag för mkt på målet och de blir för stort för att se en väg dit. Men tror jag har hittat mitt sätt!

En bit i taget så tillslut så är man där man vill vara! Och då sätter man mer mål. Jag har flera mål i framtiden inom olika områden. Jag är faktiskt himla nöjd att jag har cyklat förbi några stolpar på vissa av målen... jag är påväg cyklandes till flera snöhögar så att säga😂

TRAMPA TRAMPA TRAMPA!!👏🏼✨

Gillar

Kommentarer