Maria Nila "Soft"

Så jäkla grymt schampo!

För inte så länge sen så kämpade jag med mitt slitna hår efter ett dåligt frisörbesök då min färgning inte blev bra. Sedan den resan från den gången till att resultatet skulle bli som jag ville var lång, och tog därmed på min hårkvalité. Men efter jag har använt serien "Repair" från Maria Nila så känner jag att håret inte är så slitet längre utan har mer upplevt håret mer torrt, tovigt och svårt att reda ut efter duschen. Så jag provade istället "Soft" från samma varumärke.

Jag ÄLSKAR serien!

Efter ett tag användande av denna serien (soft) så har jag fått otroligt många kommentarer om både att håret ser så tjockt ut men också att de är så lent. Jag kan t o m komma på mig själv stå och dra i håret för det är så lent.

Denna serien (soft) känns inte lika tung i håret som serien Repair gör. Både dessa serier har verkligen under med mitt hår och kan verkligen rekommendera båda beroende på vilken hårkvalité du har och vilket resultat du är lite efter.

Maria Nilas produkter är veganska, sulfat- och parabenfria. Jag köper alltid dem stora flaskorna på 1000 ml där man pumpar ut schampot, det gör det enkelt att dosera rätt mängd i duschen.

Du hittar schampo och balsamet i ett paket HÄR (adlink) och nu dessutom för billigare pris!

Gillar

Kommentarer