Mickelsmässmarknad!

Dem ser så vackra ut, men vem fan tar en sån när de finns så mycket annat gott?

Idag är de söndag och de va dags för den årliga marknaden, Mickelsmäss i Örsundsbro. Hur mycket folk som helst och jag upplevde faktiskt att de va större än de varit förut, men ungefärligt liknande saker givetvis. Men alltid så mysigt att gå runt och kika, dessutom med nya människor som jag lärt känna genom en vän. Alltid kul!

Vi gick runt och kikade lite. Jag köpte en skalare som man kan göra bland annat squashpasta, eller även typ blad där jag kan tänka mig att göra en pastagri lasagne... ser många områden... fotade inte denna med tänkte göra ett eget inlägg om denna och därmed också prova den...

När de närmade sig lunch gick vi och köpte den "kända" Bärstaklämman. Riktigt gott var de! Åker ni dit någongång så måste ni faktiskt prova den ;)

Dessa äpplen är ju så otroligt vackra, men asså vem tar en sån. Har ju faktiskt aldrig ätit en men känner att de är bara så skumt val när de finns så mycket annat gott... ett äpple med något sött runt... jaja, man kanske skulle provat... men nej... haha... har du provat?? Vackra är dem iallafall!

Sedan bar de hemåt och jag fixade lite hemma och sedan vart de lite tacorester. Kollade på en dokumentär om Alexander som hade cancer. Har sedan kl 20:00 vart ett känslomässigt vrak. Längesen jag grät så mycket som jag gjort ikväll. När jag fått sånt här urladdning blir jag helt tom efteråt...så ja, just nu känner jag bara en stor tomhet... Fasen vad livet kan bara orättvist... Avslutar denna vecka med en eftertanke på att man måste vara mer i nuet och man ska fasen uppskatta de man har och inte ta sitt liv för givet... våga chansa, göra de man älskar och verkligen leva sitt liv som man själv vill... många tankar men samtidigt så tomt... herregud så stark film... den måste ni se om ni inte sett den...

Natti Natti!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
hahahaha min tanke också först när jag såg bilden. Äpplena är så fina & ser goda ut men dom är verkligen inte det 😂
nouw.com/louiseanderssons