Min energikälla

Alla har vi väl våran energikälla, där man laddar på så att man överhuvudtaget kan vara människa och den bästa versionen av sig själv?

Jag tror de iallafall, för jag kan bara kolla på mig själv. Har självklart många källor som bidrar till att min energi fylls på. Det sociala är ju självklart det som står främst för min del. Men om jag måste fylla på den källan själv och INTE ta hjälp från någon annan vet jag exakt vad det innebär... En låååång kokhet dusch... ja, ni såg rätt... för mig är de verkligen så. Om jag känner att min energi är låg, är seg, kanske t o m på dåligt humör. Det som alltid funkar för mig är en lång varm t o m kokhet dusch.

Har funnits bland annat en period i mitt liv som jag inte alls mådde bra, i samband med att jag faktiskt inte hade tillgång till att ta en sån här kokhet dusch. Vara varm ända in i skelettet. Detta gjorde de hela ännu värre och kunde aldrig fylla på mitt energibatteri till fullo. Är jag frusen, deppig så funkar inte jag till fullt. Frysa kan man alltid göra, men ni vet när man är så frussen så de gör ont ända in i benmärgen. DÅ funkar inte Johanna helt enkelt. Mitt logiska tänkande funkar inte, min kreativitet är heeelt i offline mode och mitt humör kan ABSOLUT pendla. Att inte behöva äta på en hel dag, de klarar jag utan varken mitt tålamod eller humör påverkats, men kylan kan verkligen förgöra mig. Jag är inte en frusen person och brukar inte frysa sådär innerligt, men i min lägenhet är de verkligen kallt och får panik när jag fryser på ställen jag inte BÖR frysa om man säger så.

Låt säga att de är kallt ute som nu på vintern (helt logiskt haha) då får jag ju självklart inte panik att gå ut i kylan. Vintern är otroligt vacker och jag älskar vintern och kylan för då klär jag ju på mig rätt kläder. Jag kan då verkligen uppskattat denna bitande kyla. Jag tror ni kan förstå vad jag menar med detta.


Men undrar bara om det bara är jag som är så otroligt beroende av denna källa som gör att ​just jag fungerar som den ultimata Johanna.​ Vad är eran källa där ni framförallt fyller på batterierna UTAN att ta hjälp från någon annan?

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Jag tar ett kokhett bad varje dag, fast mer för att slappna av 😃
nouw.com/louiseanderssons
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
åh önskar sååå att jag hade ett badkar! 🙌🏼😍
nouw.com/johannakvarnstrom
fridaudd
fridaudd,
Så fint att du hittat din energikälla♡ Underbart. Kram på dig fina du<333
nouw.com/fridaudd
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
ja😊 har du hittat din?🔆✨ massa massa kramar!!💖
nouw.com/johannakvarnstrom