Mors dag!

Kunde inte firat denna mors dag på ett bättre sätt än med alla er!❤️

Dagen började med att vi åkte in till Stockholm. Vi gick mot Kungsträdgården där vi skulle överraska våra mammor genom att fira denna tillsammans. En familj som vi umgåtts med sen barndomen och de va så längesen vi träffades allihopa. Dem vart så glada så dem fick tårar, och ska väl erkänna att mina tårar inte va långt ifrån dem heller, hehe...


Sedan var de dags för att gå till "Mister French" för brunch. Så mycket gott men koncentrerade mig mest på skaldjursbuffén faktiskt. Men hur mycket gott som helst och massa bubbel till.

Sedan bar de vidare och vi gick i gamla stan. Så jäkla mysigt och det är ju bara så vackert där!

Sedan gick vi till Hallwyllska museét. Där körde vi guidad tur och fick reda på mer om Vihelmina. Egentligen hatar jag sånt där men de var riktigt intressant vilket fick mig förvånad. Är de åldern?😱😂

Efter guidade turen så var de som en liten innergård med en bar där vi tog ett glas vin. Hur mysigt?!😍 Och dessa glas var ju otroligt fina också. Passade verkligen in i miljön, romantiskt och helt fantastiskt ställe! Kändes som att man var i Frankrike för ett tag faktiskt, med dessutom helt underbart väder!!

Sedan var de dags för ytterligare promenad till middagsstället, At Six. Så himla god mat, men efter detta var jag så mätt så jag höll på spricka. Jag, Johanna orkade inte ens en efterrätt?! Ni som verkligen känner mig kan bara då tänka sig hur mätt jag var då!!

Jag tog gösfilé, men massa gött till. Så vackert upplagt och smakade helt fantastiskt! Älskar att äta fisk på restaurang!

Efter maten smet vi upp till "Tak" på deras terass och kollade den fantastiska utsikten och vi fick oss en liten bild också! Riktigt mysigt ställe! Vilken semesterfeeling man fick denna dagen! Bästa dagen på väldigt länge måste jag säga!!

Sara, min mamma Carina, Ewa, min syster Camilla och jag

(så tråkigt att inte Mia fanns med på denna bild)

❤️DENNA DAGEN KOMMER JAG ALDRIG GLÖMMA!❤️

Gillar

Kommentarer

MakeupByTina
MakeupByTina,