Nail-stamping

Köpte detta kit från appen Wish då jag ville prova om detta funkade. Vore ju toppen isåfall! Så provade men det funkade tyvärr inte alls. Plattorna jag fick var för det första ganska många men de va typ 3 olika sedan var alla likadana. Så onödigt... mönstret var inte tillräckligt djupt så när man skulle skrapa bort överflödiga nagellacket så tog man bort allt... värdelöst... men jag ger inte upp. Har beställt en ny platta för att se om de va plattorna de va fel på.

Själva stämpeln (som jag beställde separat) är gjord i lite "gelé" material och är skitbra. Provade lite med annat och experimenterade lite. Kan visa lite. Detta är ju inte något resultat och bara lek för att se vad man kanske kan göra. Tog ju såklart bort detta på en gång.

Köpte ett så kallat "rip off" lack som liknar ett lim. Man ska lätt kunna dra bort när man fixat med naglarna så inget nagellack ska vara kvar på nagelbanden. Men denna var totalt värdelös. Ska kolla eget recept så man kan göra själv... mkt mer lim behövs för att man ska kunna dra bort de.

Somsagt, nu får vi se när den andra plattan kommer så jag får prova om den funkar bättre😊

Gillar

Kommentarer