Natural Cycles

Natural Cycles är en fertilitetsmonitor som ger dig indikation när du är som mest fertil. Alltså kan den hjälpa till med att undvika att bli gravid men också även planera för en graviditet.

Jag har blivit utvald att bli en starcycler! Jag har därför fått en kampanjkod av NaturalCycles som ger mina följare/vänner 20% rabatt på erat erbjudande: årsprenumeration med gratis termometer inkluderat!

Jag åt p-piller cirka 6 år då jag började få mellanblödningar. Efter de försökte jag hitta ett nytt p-piller som funkade på mig, vilket visade sig INTE vara lätt. Jag blev nedstämd av ett märke och ett annat fick jag mellanblödningar igen och den andra fick jag mer mensvärk av, en annan fick jag jobbiga humörsvängningar av, och en annan fick jag superrolig hy av. Tror jag gick igenom 6-7 olika stycken piller. Efter detta så har min hormonbalans vart katastrof. Började äta ett piller men som jag sedan slutade med. Fick sedan upp ögonen för Natural Cycles och beställde för att prova. Har nu använt denna metod i snart 2 år nu.

Att lägga 30 sekunder på morgonen för att mäta sin temp istället för att proppa kroppen med hormonellt skit?... behöver jag säga mer? 😜


Rekommenderar VERKLIGEN er som inte vill ha hormoner i kroppen att prova detta. Jag själv älskar de!😃

Här är KAMPANJKODEN:
https://app.naturalcycles.com/?lang=sv&webSignup=1&refId=g4rqrpse6pb2u73e&refCode=referralid20&utm_source=All_subscribers_NaturalCycles_jan_2015&utm_campaign=d59794ce52-STAR_CYCLER_DISCOUNT_TEST_sv&utm_medium=email&utm_term=0_31b3ada694-d59794ce52-243959813&mc_cid=d59794ce52&mc_eid=ae292bc986#/reg-reg

#naturalcycles #hormonfri #kampanjkod

Gillar

Kommentarer