N.C.P Essentials

På Daisy Beauty expo fick jag för första gången bli presenterad för märket N.C.P vilket jag är väldigt glad över. Det är produkter som bland annat Noomi Rapace står bakom.

Parfym

Älskar allt som har med dessa flaskor att göra. Designen är helt underbar! Varför? Jo den är klassisk men dem har en tanke bakom designen. Det är nämligen så att korken och tätheten på strecken visar hur tung parfymen är. Alltså, ju bredare isär desto tyngre och tvärtom. Dem arbetar också med layering. Detta betyder att alla parfymer ska funka att blanda med varandra. Alltså du kan välja två valfria att blanda och få en egen unik doft. Detta tycker jag är extremt kul! Kan man inte göra de med alla parfymer kanske ni tänker? (som jag gjorde) De flesta parfymerna man köper har väldigt många ingredienser vilket gör att man inte kan blanda dem. Men N.C.P har alltså mindre ingredienser som gör att man ska kunna blanda. Man naturligtvis använda dem som dem är, men väldigt intressant vad olika dofterna kan bli när man blandar dem! Vi fick prova layering på mässan och jag valde nummer 101 (clementine, violet flower) och 201 ( apple, driftwood). Doftar otroligt fräscht!

Det finns även mindre förpackningar av dem (se bild nedan), detta är något som gör att dem får toppbetyg. En av de saker jag verkligen blir så frustrerad över är att parfymer är så stora, tunga och klumpiga när man ska iväg eller bara ut på stan. Att stoppa ner en stor parfymflaska i en kuvertväska/partyväska är liksom inte ens ett alternativ. Men dessa smidiga små flaskor är drömmen!

Själv har jag inte haft så mycket intresse för parfym innan förutom, doftar den gott eller inte? Men jag tycker verkligen de här med layering är riktigt kul. För de känns som att mer och mer produkter kan man göra personliga. Hitta din egna unika doft. Gillar verkligen idén! Påtal om små flaskor så finns de även sjukt fina accessoarer som den ena tjejen i montern hade som ett skärp över sin tunika. Jag fastnade direkt för detta och för mig vart de ett stort VILLHÖVER. Måste bara diskutera lite med min plånbok då dessa är lite mer pricy och ganska inte just nu i detta läge högst prio, tyvärr! Men wow, älskar den guldiga!!!

Hudvården

Har även fått prova lite hudvård, 24 H face cream, Night boost serum, Revitalization mask och Eye makeup remover. Jag har provat dessa nu, strax över en månad. Jag gillar dem, dock finns det några saker jag saknar! Hudvården är parfymfri. Jag personligen tycker om när de är lite doft i produkter då jag piggnar till på morgonen av de och på kvällen känns de fräscht när man ska lägga sig. Men detta är helt klart en smaksak och många kan ju faktiskt vara känsliga för dofter vilket då gör att N.C.P då är perfekt!

Jag upplever att hudvården är väldigt mild då min hy inte reagerade när jag bytte till dessa vilket är helt normalt att den gör. Jag kände att jag behövde något mer fukt under dagen så jag la då till Acasias Hyaluronic Super Serum (klicka på namnet för att komma till blogginlägg för mer info om den), då jag inte hade någon av N.C.P andra serum som val. Men annars upplevde jag hudvården väldigt bra. På natten körde jag ibland nattserumet och sedan masken över när de behövdes lite extra fuktboost. Vilket var riktigt bra! Den kombon va grym! Jag gillar att man liksom komponerar lite de man själv behöver. Krämerna sjunker in bra och känns inte på huden och de känns inte kladdigt vilket jag hatar när de gör.

Här kan ni se skillnaden på konsistensen på dagkrämen (längst ner) och masken som har en lite tjockare konsistens (längst upp).

Priset på de olika hudvårdsprodukterna måste jag verkligen säga ligger på en riktigt bra nivå. Väldigt prisvärd!

Gillar designen, enkel och stilren. Men saknar dock SPF i produkterna vilket gör att serien inte känns fulltalig. SPF är otroligt viktigt och kan fortfarande inte förstå varför man gör en ny hudvårdsserie utan SPF i eller att det finns en sådan produkt som man kan lägga till i rutinen? Så vill du ha solskydd i din hudvårdsrutin så får du kika runt på ett annat varumärke.

Jag saknar också en rengöring (någon typ av mousse, gel eller något liknande) då jag inte klarar mig på micellärt vatten. Hoppas de kommer i framtiden :) Men jag tyckte denna ”eye makeup removern” funkade väldigt bra iallafall då jag ibland väljer att ha vattenfast mascara😃👌🏼

Här finns länkar (adlinks) till produkterna om ni är intresserad av att köpa!

24 hours face cream

Night boost serum

Revitalization mask

Eye makeup remover

Parfymerna hittar du här!


Gillar

Kommentarer