New Nordic ūüĆ≥

Ett svenskt bolag inriktade på innovativa och naturliga hälsoprodukter.

Utvecklar växtbaserade lösningar på vanliga hälsa- och skönhetsproblem. New Nordic söker efter effektiva lösningar som både fungerar i harmoni med din kropp och med miljön.

På Daisy Beauty Expo fanns New Nordic med deras olika kosttillskott. Otroligt roligt att träffa dem, väldigt trevliga och framförallt spännande att höra kring vad dem hade att berätta.

Hon berättade om de vi såg framför oss, vilket var en liten shot som vi fick smaka som var deras NYHET! Denna smakade dock inte alls bra, men de va ju heller inte meningen att den skulle vara "god" heller. Inte en shot för att vara god utan den har ju faktiskt ett syfte. Detta var en Hyaluron shot som innehåller vitamin C. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning och även till att skydda cellerna mot oxadativ stress. Den innehåller havtorn, vilket var den jag kände av som jag inte tyckte om smakmässigt. Men självklart kommer jag dra i mig dessa för ibland är de bara att svälja och tänka vad den gör för positivt istället. Fick även med ett pillerpaket som man kunde äta detta i pillerformat om man som jag inte kanske tyckte om den i vätskeform.

Sedan nämnde hon att det finns många som tappar håret i perioder i sitt liv p g a många olika orsaker. Tänkte att där prickade hon mig verkligen då jag verkligen haft detta problem, speciellt de sista 6-8 månaderna. Jag utbrast, "Jaaag"... då sa att hon hade produkter som hon kunde skicka för detta men att jag var tvungen att äta de i cirka 3 månader för att börja känna skillnad så hon skulle skicka detta.

Detta har nu kommit hem till mig så jag ska börja köra nu och håller verkligen tummarna att detta ska göra susen för mitt hår!

Fick också med oss dessa i "tuggisar" som är en NYHET! som smakar äpple. Små godisar som man kunde ta istället för i tablettform om man har svårt för att svälja tabletter. Två tuggisar motsvarade en tablett om jag inte missminner mig helt. Skeptiker som jag är smakade jag dessa med en tro att dem inte skulle vara goda, men dessa var otroligt mumsiga! Trodde verkligen inte de, men där har dem verkligen lyckats!

Men somsagt så ser jag verkligen framemot detta för att se om de blir någon förändring!

Nyheterna:

Skin Care Hyaluron shot med havtorn , 229kr (10 shots √° 15 ml)

Hair Volume ‚ĄĘ Tuggisar, 239kr (60 st)

Säljs på apotek och i hälsobutiker

Uppdaterar er självklart när denna "kur" är klar!!

#newnordic #kosttillskott #daisybeautyexpo #pressutskick

Gillar

Kommentarer