Nocco training day 😅

En underbar dag med skratt, svett och en helvetes massa trĂ€ningsvĂ€rk imorse! 😅

Herregud vilken dag jag hade igÄr, och det kÀndes idag kan jag sÀga nÀr jag skulle kliva ur sÀngen. SÄdan trÀningsvÀrk i hela kroppen, men framförallt i mage och rumpa.

Dagen började vid ca 10 dÄ vi började Äka in till DjurgÄrden, vi ville komma in i tid dÄ vi inte visste om hur trafiken sÄg ut och hur svÄrt de skulle vara att hitta parkering osv. Men nÀr vi kom in visade de sig att vi va typ först, sÄ de va perfekt. Vi va nÄgra tjejer som hade sÀllskap dit, varav nÄgra jag inte hade trÀffats. Man kunde tydligen vinna ett flak med nocco om man tog en bild och hashtaggade och la upp. SÄ sagt och gjort var detta de första vi gjorde nÀr vi kom dit. Bilden blev sÄhÀr!

Behöver jag ens sÀga att de vart mycket skratt under tiden dÄ vi skulle upp? Haha!

Sedan var det 3 stora huvudpass som alla kunde vara med i utan att behöva föranmÀla sig till. Men det fanns ocksÄ specialpass som de va 15 st deltagare som kunde deltaga. Ville egentligen vara med pÄ ett annat pass Àn de jag anmÀlde mig pÄ (Mage och benpass med Jackie Masete) men dÄ de blev fullt sÄ bestÀmde sig jag och Anna att vi skulle vÄga va med pÄ ett MMA pass med Sadibou Sy som Àr PRO MMA fighter. JÀklar vad INTE Ängrade de! AssÄ de va sÄ grymt kul sÄ jag nÀstan vill testa pÄ riktigt. Inte MMA men iallafall boxning! AssÄ de va sÄ kul och sÄÄÄ jÀkla jobbigt. Riktigt bra övningar och mjölksyran man fick i alla övningar va ju helt sinnessjuk! Grymt hÀrlig energi hade han och Àven Oscar Ahlin (proffsboxare) som va med och pushade pÄ oss!

HĂ€rliga killar och sjĂ€lvklart sĂ„ ville vi ta en bild som minne frĂ„n detta svettiga pass! 😅

Oscar Ahlin, Jag, Anna och Sadibou Sy

Sedan var man tvungen att fÄ i sig lite mat och jag va helt slut. Musklerna bara skakade nÀr jag darrande försökte fÄ i mig den goda maten som sponsrades av Freshii. Hur gott som helst som sjÀlvklart intogs av en kall Nocco!

En grym goodiebag fick vi ocksÄ för vi kom som innehöll en tröja, vattenflaska, barebells bar (som gick Ät under dagen), nocco drickor, milkshake frÄn barebells, regnkappa, rubberband... Tror jag fick med allt? Sjukt bra saker iallafall!

Dagen avslutade sedan med en gruppbild av alla som va med pÄ eventet och sjÀlvklart ville vi ta en bild med Peter Blaha som bÄde höll pass och som va lite konferencier. Riktigt bra va han!

SINNESSJUKT BRA DAG med FANTASTISKT vĂ€der!🔆

Gillar

Kommentarer