Nytt försök hos frisören 

Vet inte om ni minns att jag va hos frisören och tog bort mitt gröna hår för att vi hade köpt ett avkalkningssystem av en firma i närheten där vi bor. Jag kan ju säga att vi blev blåsta, som fan... efter mkt om och men fick vi tillbaka pengarna. (Klicka här för att komma till de inlägget)

De vill säga blev mitt hår lika grönt igen lika fort. Strax efter detta gick vår bergvärmepump sönder så vi var tvungna att köpa ny. Vi tror att den förra som va från 2006 kan vara orsaken och de är de vi hoppas på. Jag tycker att de blivit lite bättre på övre håret, så nu var de dags för frisören.

Detta blev resultatet och de är sååå skönt att de gröna är borta igen. Nu hoppas jag bara på att de va just pumpen som va problemet. Det visar sig iallafall.... håll tummarna nu!!'

FÖRE

EFTER

Fasen vad min frisör Malin kämpade med att få bort de gröna. De är lite grönt kvar men hon sa att vi hade kört rätt hårt på håret så hon tyckte vi skulle lugna oss och isåfall köra en omgång till om de behövs. Men måste inhandla mig en bra inpackning. Tänker att Ida Warg hade en bra inpackning. Uppdaterar er sen såklart!

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Livet på landet som blondin 🙈 😫har sett i massa av Helen Torsgårdens vloggar att hon också blivit grön i håret. Men dom köpte nått filter till kranen. Jävligt tråkigt att bli blåsta sådär.
nouw.com/louiseanderssons
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,

Ja men verkligen 🤦🏼‍♀️ ja jag såg de med förut och köpte ett liknande men de funkade inte alls. Tydligen ska de bara vara ruffel o båg de med enligt seriösa företag vi pratat med. Men de verkar ju funka för henne 🤷🏼‍♀️ Men än så länge verkar de hålla i sig med håret så håller verkligen tummarna att sen nya bergvärmepumpen kan varit lösningen! 🙏🏼✨ Ja fan vad förbannad man blir när de ska fifflas istället för att göra rätt och hjälpa oss på riktigt istället... 😠

nouw.com/johannakvarnstrom