Philips Sonicare

Som buzzador har jag nu fått möjlighet att vara med i denna kampanjen då jag provat eltandborsten, Philips Sonicare.

Hade en eltandborste innan vilket jag tycker är bra så jag har något att jämföra med, både negativa och positiva funktioner.

Har faktiskt inte behövt ladda denna än och använt den åtminstone i 2 veckor. Så batterier kan jag verkligen inte klaga på. Den är lätt att hålla i och känns otroligt bra att borsta med. Jag undviker faktiskt att borsta med min andra eltandborste just för att borsten är ganska hård vilket inte denna va. Så de fick jag upp ögonen extra för. Det jag också vart otroligt positivt överraskad var att man fick med som ett litet skydd (se bild nedan). Perfekt när man ska åka iväg och slipper stoppa ned den i en stort plastskydd som jag har för min andra. Detta gör att den också känns fräschare att ha den framme och inte i badrumsskåpet. Sedan är de grymt att den påminner när de är dags för byte då jag kan slarva extremt mycket med detta.

Det jag tycker va mindre bra med denna är att jag tycker den inte känns tillräckligt när den meddelar att jag borstat i 2 minuter. Jag märkte inte ens att denna funktionen fanns förrän jag läste det och satte igång den endast i handen. På min andra vibrerar den 2 gånger när jag borstat i 30 sekunder vilket jag älskar då jag lätt slarvar med borstningen. Men de förenklar för mig då jag vet exakt hur länge jag behöver borsta på de olika ställen så de blir ojämnt borstat. Man slipper tänka helt enkelt... och oftast så är man ju inte sådär raspig när man borstar antingen på morgonen eller på kvällen. Brukar också ha en tendens att ta i för hårt och på den andra lyser de rött och märks då tydligt, vilket jag tycker denna inte riktigt gjorde heller...


Designen är väl inget jag lagt märke till utan känns ganska vanlig. Men gillar såklart att den är svart på handtaget men hade gärna velat att de svarta går ända upp på borsten. Men vad vet jag, de kanske hade gjort att eltandborste hade sett smutsig ut lättare om de kommer lite tandkräm där.

Tycker den är helt ok, men för 799kr hade jag nog förväntat mig mer.

#philipssonicare #buzzador #buzzadorkampanj

Gillar

Kommentarer