Physicians Formula, nyheter!

Alltid kul med nyheter och nu är de från Physicians Formula!

Produkterna jag fick hem var dessa:

5 st butter lipcream (Soaking up the sun, Brazilian sunset, Mauvin to Brazil, Rio de Janeiro och Nights in Rio)

2 st healthy powders (DW2 och LN3)

2 st skuggpaletter (Rose Nude, Smoky Plum)

Har använt mig av nyansen "Brazilian Sunset" i denna look. Vilket är en otroligt fin nyans om man som jag har en mörkare sotning och vill ha lite nertonade läppar. På ögonen använde jag mig utav ögonskuggspaletten "Smoky Plum"

Så, vad tycker jag om produkterna då?

Testade såklart alla läppkrämerna, eller vad jag ska kalla dem. Och dem är otroligt "smöriga" och känns väldigt återfuktande på läpparna. Men de är nästan så dem blir lite väl smöriga. Man får tänka på att inte ha för mkt produkt bara. Annars känns dem otroligt bra. Men de röda kunde bli lite svårt att applicera och skulle inte kunnat applicera utan en spegel. Medan dem ljusare med nude-nyanserna hur enkla som helst. Den enda som inte leverade var den mörka "Nights in Rio". Svår att få jämn och blev inte alls så mörk som den ser ut att vara.

Ögonskuggspaletterna är väldigt fina. Men dem ger lite fallouts och skulle gjort ögonsminkningen innan basen. Väldigt fina och bra komponerade färger. Vart först lite besviken då jag använde den guldiga och lila som såg lite mer metalliska ut. Dem blev mer skimriga på locken innan jag provade med setting spray på borsten och sedan plockade upp dem. Då vart dem metalliska precis som jag ville ha dem så de är ju riktigt bra. Gillar man mer skimrigt funkar dem likväl som den är, men jag föredrar ett mer metalliskt resultat. Lätta att jobba med och sprayade även den mörka då den också levererade mycket bättre då. Jag är dock tyvärr väldigt allergisk mot när varumärken väljer att stoppa i sånt där värdelöst verktyg i. Hade isåfall sett en till skugga eller en mindre palett då.

Sedan sist men inte minst har vi deras Healthy Powders. Gillar verkligen dem. Tyvärr är den mörka alldeles för mörk och den ljusa alldeles för ljus. Men testade dem och just nu kan jag verkligen använda den mörka mer som en bronser då den är mer varm. Känns lite mer som ett krämigt puder. Denna skulle man absolut kunna använda som den är om man vill svepa över. Men även som ett vanligt puder. Upplever de väldigt täckande och känns väldigt bra på huden. Gillar förpackningen också då den är lätt att ha med i väskan för att förbättra sminket under dagen då den har en liten sponge under pudret (som ni ser på produktbilden ovan).


Detta är faktiskt min första erfarenhet av detta varumärke vilket är konstigt då deras "Butter Bronzer" är otroligt populär. Måste testa! Men måste säga att överlag är de riktigt bra produkter!

Gillar

Kommentarer