RITUAL of Sakura

Det kan ju inte bara vara jag som gjort detta misstag?

Öppnade nämligen dörren till min lägenhet och lukten, nej ursäkta, stanken slog emot mig på en gång. Skit också, jag glömde ta med mig soporna i morse. De är banandoften som är värst! Ni vet hur en riktigt mogen banan luktar? Fy fasen, hatar verkligen övermogen banan. Och få den stanken slagen emot sig när man kliver in är fasen inte kul, men de är ju mitt egna fel. Så de va bara springa ner med soporna på en gång. När jag kommer in igen så är den såklart fortfarande kvar och kan inte stå ut med att den fortfarande finns kvar. Att vädra va inte ett alternativ då jag inte kan få korsdrag. Att öppna min dörr till porten va INTE ett alternativ heller. De är väl inte me ingen att jag ska slänga den doften i trappuppgången så mina kära grannar ska få spy över den också, haha!

Insåg här att jag måste köpa mig doftstickor. Va inne på Mall of Scandinavia för inte så längesen och doftade på Rituals Of Sakura. Fastnade direkt för doften, blev blev aldrig av att jag köpte något för jag kunde helt enkelt inte bestämma vad jag skulle välja för något utav dessa. Men nu vet jag ju vad jag skulle tagit, DOFTPINNARNA. Så nästa gång jag är i en sådan butik så måste jag ha dessa. Men skulle även vilja prova deras andra produkterna i denna serie. För dem andra dofterna passade mig inte helt men denna föll mig verkligen i smaken. Alldeles lagom och sådär fräsch liksom!!


Som ni ser på bilden jag tog så finns de ju en helt del produkter i denna serie att välja mellan. Måste också ge positiv feedback till personalen på Rituals i Mall of Scandianvia. Sjukt trevliga och otroligt hjälpsamma!

😍

Gillar

Kommentarer