Så gör du karriär på nätet!

"Otroligt ändå va hon prickade in rätt"

Somsagt så var ju kanske inte detta den bära dagen i mitt liv. Men som tur var hade jag denna som sällskap. Så medan jag låg nerbäddad i soffan och en varm fleecefilt kring magen så började jag läsa denna bok som Linda Hörnfeldt har skrivit. Otroligt intressant och jag försöker verkliga suga åt mig varje kunskap jag kan få om detta. Finner de så sjukt intressant! Så har varvat med bok och youtube beroende när magknipen kommer...

Är ändå verkligen otroligt tacksam för att de inte är ofta detta händer. Tänker på dem som får leva med endometrios och som jag förstått är sjukt vanligt. Herregud vad jobbigt de måste vara... imorrn blir de jobb igen och då vet jag också att den här smärtan är förbi... så ja, jag längtar tills imorrn :)

Köpte inte denna via nätet utan faktiskt via Linda själv. Fick den signerad och även personliga ord kring mina kanaler. Otroligt ändå va hon prickade in rätt. Privat eller vad man ska säga så är jag otroligt bjussig på mig själv men sen när de gäller min Instagram eller här så säger de lite stopp. Så de är något jag försöker tänka på hela tiden. Bjuda mer på sig själv såsom jag vill se dem jag följer antingen via Instagram eller bloggar. Har blivit mkt bättre på att bjuda på mig själv men herregud, men bättre ska de bli!

TACK #LindaHörnfeldt för att du tog dig tiden! 😊

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sofienorman
sofienorman,
Spännande, den skulle jag vilja läsa 😃
nouw.com/sofienorman
Sandra ,
Spännande den boken verkar så bra 😍
nouw.se/sandrachorsell
louiseanderssons
louiseanderssons,
Den vill jag också läsa 😃
nouw.com/louiseanderssons
happyM
happyM,
Åh låter som en häftig bok! ❣️
nouw.com/happym
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Den boken är så bra, tipsen stämmer verkligen! 😃
nouw.com/sarahlinnsliv