Sandstone Scandinavia 🇩🇰

Ett danskt sminkmärke som är cruelty free. Produkterna är även parfymfria (förutom liquid lipstick som har en vaniljton i sig)

Vill börja med att tacka Sandstone för att dem skickade detta till mig! Detta är alltså ett pressutskick!

Paketet innehöll en borste, en ögonskugga och liquid lipstick.

Vill först hylla borsten som heter blending vegan. Eftersom de står vegan på den så antar att den är vegansk och de är ju såklart extra plus. Men jag älskar hur formen är och även otroligt mjuk. Lagom långa strån vilket gör att man har kontroll där man blendar. Kommer definitivt använda denna dagligen!

Ögonskuggan (591 Blow dry, Pearl) som var skimrig va fin, och den satt väldigt bra under en hel dag. Den är mer skimrig än metallisk vilket jag tycker att den känns mer vardaglig än till fest då man kanske vill ha en mer intensiv skugga. Men det positiva med denna är att det skimriga försvinner inte och blir inte istället glittrig efter många timmar utan bara lite mindre skimrigt, vilket jag uppskattar. Gillar INTE när en skimrig skugga /highlighter istället blir glittrig efter några timmar. Så de va väldigt bra! Men annars var det ingen speciell. Skulle vilja prova deras matta ögonskuggor. Gick in på deras hemsida och kollade vad som fanns. Blev glatt överraskad att dem jobbade med magnetskuggor, som man alltså själv kan bygga sin palett. BÄSTA! Några skuggor jag spanade in var; orange, red eye, red clay, Savanna, tattoo, pewter... skulle kunna fortsätta men det finns alltså väldigt fina skuggor. Vet dock inte om hur pigmenterade dessa är men skulle vara sjukt kul att prova!

Sedan har vi liquid lipstick som jag fick prova. Älskar färgen som är nude/mauve (836)! Hade den på jobbet första gången och en kollega fråga att de var något annorlunda med mig idag. Jag sa att jag hade läppstift på mig, då såg han de. Hon påpekade att den såg så fräsch ut bara och kan verkligen instämma. Denna förstärkte min läppton riktigt snyggt utan att stå ut för mycket och den är verkligen full coverage. Känns jättebra på läpparna och håller bra. Krackelerar inte utan blir en mer fade när den försvinner. Det enda som är lite minus med denna är att den har en ton av vanilj som jag har svårt för. Vanilj är inte alls min grej inom dofter. Men denna klarar sig ändå bra då den inte är stark, så den kommer absolut att användas. Verkar ha flera fina färger på deras hemsida... behöver jag ens nämna att jag även är nyfiken på dessa, haha!

Well done Sandstone!

#sandstone #pressutskick #skönhet #influencer

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Åh tack för tips! Superfina färger 😊 Hoppas du får en fin kväll!
nouw.com/psykiskohalsablogg
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
😍🙏🏼 Ja! Läppisen används otroligt flitigt! Tack snälla och DETSAMMA! 😊⭐️🍁🍂
nouw.com/johannakvarnstrom
sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Så fina produkter!😍
nouw.com/sminkrecensioner
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja väldigt!😍🙏🏼
nouw.com/johannakvarnstrom
Emma Engström,
Åh guu så fina färger!! <3
nouw.com/emmaengstrom
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja men visst är de!😃
nouw.com/johannakvarnstrom
celinelundqvists
celinelundqvists,
Aldrig hört talats om men det låter ju suuuuperbra! Måste köpa någonting från dem i framtiden!
nouw.com/celinelundqvists
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Inte jag heller förrän nu:) alltid kul med skandinaviska märken! 😊🙏🏼💖
nouw.com/johannakvarnstrom