Sjukt gott!

Jag och min allra bästa vän Frida skulle först käka på restaurang igår men sen så kände vi att en hemmakväll lockade liiiite mer denna kväll. Så vi hade bestämt att vi skulle göra en ceasarsallad. Vi skulle också göra en egen ceasardressing som vi fick av en gemensam vän till oss. Mums vad gott!

Sedan bar de av till affären. När vi gick in på ICA så började vi plocka på oss parmesan, rapsolja för dressingen tills vi båda såg dem där räkbomberna som låg i kylen vid charken. Frida nämnde att jäklar vad gott de vore med en sån där! Jag tyckte verkligen detsamma! Sedan sa hon att ska vi inte köra en sån där istället?! Jag svarade fort jaaa! Då sa hon, asså jag skämtar inte? Jag svarade fort, inte jag heller? Så de slutade med att vi tog en sådan bomb fast inte med räkor på utan olika skinka och ost på. Så vi började lägga tillbaka de varorna som vi hade plockat på oss... vi köpte till ”lite” prosciutto och ”lite” god korv...

Jäklar vad gott de va och de va en perfekt kväll! Massa skratt och även mycket allvar... precis de jag gillar.. hög och lågt!

🍁🍂🍁

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Linda,
Men gott!
sweetkay.se