Smaskmask

Jag fick ett PR-utskick från Smaskmask  med massa arkmasker och även en fotmask. Vart såklart supernyfiken på dessa, men speciellt på fotmasken då jag aldrig provat något sådant! Så idag var de dags att prova fotmasken och valde även ut den här arkmasken✨

Ansiktsmasken hade en speciell lite godisdoft. Försökte komma på var de var jag kände igen den. Så kom jag på, dem där tuberna med tuggummikräm. Man trycker in i munnen så ska man ”tugga” så de blir ett tuggummi! MINNS NI?? Älskade dem när jag var liten och då jag är en riktig gottegris så älskar jag ju doften än idag!

Masken kändes väldigt skön. Så himla bra att de finns en svensk text vad denna masken ska vara bra för och även en bruksanvisning på svenska, stort plus! Hade lite svårt att öppna denna trots att de va en ”hjälpflik”. Vet inte om att den har legat på mitt matbord ett tag har påverkat detta.

Gillade att själva serumet inte kändes ”vattnigt” som jag kan tycka vissa arkmasker gör. Lite ”gél” känsla när jag kände på serumet mellan fingrarna.

Masken satt bra förutom mellan ögonen som ni ser på bilden. Tycker att de ska vara ett litet snitt i masken där. Så de fick jag klippa till själv. Lite minus då jag tycker tanken är att de ska bara vara och smacka på den men annars har jag inget annat att klaga på. Huden kändes återfuktad efteråt och behövde inte smörja in mig med något extra efteråt! Skulle definitivt tänka mig att prova denna flera gånger. Ni måste ju hålla med om att designen på förpackningen är skitläcker! 😍

Fotmasken va riktigt smidig att ha att göra med och har verkligen ingenting att klaga på när de gäller de! Älskar att man tejpade igen den också. Den gör verkligen att masken sitter på som den ska och jag kunde t o m gå runt med den utan att den lossnade.

Och även denna hade en text på baksidan på svenska vad den var bra för och även bruksanvisning hur man skulle göra!

De stod att den ska dofta pepparmint, citron och ingefära. Men jag kände bara pepparminten och inget mig emot då jag tycker den doften är mumma!

Älskar denna idé med fotmasken och vill absolut prova flera sådana här! Inget kladd och bara så enkelt var de och fötterna kändes väldigt fräscha och sjukt mjuka efteråt! Doften höll även kvar efteråt, inte för mycket pepparmint utan alldeles lagom ;)👌🏼

Ser framemot att prova flera av dem jag fick snart! Även fast detta är ett PR-utskick så är det 100% endast mina åsikter och uppfattning av dessa produkter!

Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
älskar konceptet med fotmasken och att den kunde tejpas igen 👍🏻 Btw fick sån tillbakablick när du skrev om tuggummit, mina barn köper dem idag 😍
nouw.com/makeupbyekholm
louiseanderssons
louiseanderssons,
åh 😍 jag brukar nästan alltid klippa upp sheet masks vid näsan.
nouw.com/louiseanderssons