SPA-söndag!

Idag vaknade jag i lugn och ro men ändå i hyfsad bra tid (8:30). Tittade lite i telefonen och kollade sociala medier. Sedan gick jag upp från sängen och pulade runt lite efter att ha gjort världens onyttigaste frukost (bananpannkakor med nutella, banan och lönnsirap). Men imorrn är de ordning igen!

Men jag bestämde mig att de skulle bli lite "rå om sig själv-dag". Så jag började med att dra i en inpackning med lite silver i håret (Maria Nilas palett sheer). Och sedan efter någon timme hoppade jag in i duschen och sköljde ur de och rakade benen och körde en scrub. Sedan smörjde jag in mig med lotion och sedan vart de "brun utan sol" och sedan satte jag på mig en söndagsmask. Jag fick med denna i goodiebagen från eventet i veckan (Daisy Beauty Awards).

Sååå himla skön mask! Älskar doften och de va en sån där arkmask som är preppad med serum och vitaminer. Tyckte de va jättebra att man kunde fästa den bakom öronen så den verkligen "hölls uppe". Kändes lite som att man fick ännu mer lyft i ansiktet! Denna va verkligen perfekt för min torra hy!

Medan jag hade masken på gjorde jag en kopp te och satte mig i soffan så insmörjningen av brun utan solen skulle torka in ordentligt. Tidningen är "Daisy Beauty"... otroligt bra tidning med massor med intressanta saker att läsa. Kommer läsa igenom den igen så jag verkligen inte missat något!😍👏🏼

#daisybeauty #daisybeautymagazine

Gillar

Kommentarer