Stor DISS!!👊🏼

Det jag har hört är endast bra om denna brun utan sol från ST.Tropez. Har fått denna i pressutskick och var såklart tvungen att jämföra den med den jag använt tidigare, Cocoa Brown. (klicka här för det blogginlägget ).

För det första måste jag börja med att STORDISSA denna handske som man smörjer in sig med från St.Tropez. Jag tänker eftersom de är ändå ett hyfsat märke så skulle den vara grym. Den hindrar liksom inte att moussen ska suga in i handsken utan nästan tvärtom, den GÖR så att den suger upp. Precis som den handsken från Cocoa Brown gör. Så resultatet av detta blev ju såklart otroligt missfärgade händer... ser liksom ut som att jag glömde toapappret när jag hade torkat mig.

Moussen är otroligt vattnig och lös. Bilden är tagen direkt efter jag sprayade ut den på pappret. För man ska skaka upp moussen när man ska ta mer så skvätter den liksom lite färg just eftersom den är för lös. Inte ok! Sedan upplever jag också att denna tar längre att sjunka in på kroppen. Detta kan ju både ha sina för och nackdelar. Men annars så satte den sig väldigt jämnt och fin brun färg. Även fast moussen är bra mycket mörkare än Cocoa Browns upplever jag verkligen inte att denna blir mörkare. Så de har jag ingenting att klaga på. Men doften var inte min grej alltså. Upplever att doften på denna är mycket starkare än Cocoa Brown. Det första jag kände när jag vaknade var denna doft så jag var t o m tvungen att ta en till dusch (sover aldrig med min brun utan sol så hade redan duschat av den kvällen innan). Så nej, ST. Tropez kommer jag inte börja använda... med tanke på priset så absolut inte...

Denna mousse är från St.Tropez⬆️

Denna mousse är från Cocoa Brown ⬆️

🔆

Nedan kommer bilder på Kicks egna brun utan sol vante/applikator

Som ni ser här så syns de klart och tydligt att det inte kommit in ens en droppe från den från Kicks! Kommer aldrig köpa någon annan än den här!

Gillar

Kommentarer

Sporrongs
Sporrongs,
aaaaha så kicks har en egen handske!?! Den måste jag prova 😱
nouw.com/sporrongs
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Men asså jaaa... du måste! Du kommer bli chockad över hur dåliga dem andra applikatorerna har varit! 😊🙏🏼
nouw.com/johannakvarnstrom
sannahedbergs
sannahedbergs,
Så intressant att läsa! Måste testa handsken från Kicks 😍
nouw.com/sannahedbergs
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja, du måste verkligen prova!! 😍👏🏻

nouw.com/johannakvarnstrom
Gabriella,
Kan hålla med, tycker Cocoa Brown är så mkt mer värt, testat alla St tropez med hopp om att de ska vara sjukt bra men det är rinninga så man lätt blir fläckig speciellt med dom nya extra dark haha!
littlesisterholmgren.wordpress.com