Tangle Teezer

Efter mycket färgningar på mitt hår då ett besök hos en viss frisör mer eller mindre gick åt pipsvängen har jag försökt rädda de så bra de går.

De har blivit bättre men fortfarande är de extremt slitet. De har också gått otroligt sakta för att återhämta sig mycket p g a att jag äter Isotretinoin på de vilket gör håret väldigt torrt. Varje gång jag duschar så har de tagit emot när man försiktigt försöker borsta i de för att de inte ska slita.

Fick se i sociala medier på något utländskt konto om Tangle Teezer för ett tag sen där hon höjde denna hårborste till skyarna. Skeptikern i mig tänkte såklart "så bra kan den ju inte vara"... så gick aldrig vidare med de...

Sedan sist jag va hos min frisör och hon skulle borsta mitt hår så hade hon fått in denna. Hon borstade med den och jag frågade vad hon borstade med för jag upplevde inte att någon gång när hon borstade att de "tog emot" även fast jag precis kom ut ur schampooneringen. De va borsten från Tangle Teezer.

Så nästa order jag la från Beautybay då klickade jag hem den direkt...

Har du slitet hår och svårt att reda ut. Då rekommenderar jag verkligen denna. (Ej sponsrad) Den är helt underbar och de känns sååå bra att inte behöva dra i håret längre och försöka kämpa ut och dra när de trasslade sig. För de gör aldrig de med denna borste! Jag kommer aldrig gå tillbaka till en "vanlig" borste igen!

🔸🔶Jag ÄLSKAR den! 🔶🔸

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vilket otroligt bra tips! Jag testade denna av min kompis och den var verkligen otroligt bra! 😊 Nu ligger en ny veckans bloggtävling ute på min sida. Hoppas att du vill vara med! 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
nealexandra
nealexandra,
Nu är vinnaren av Veckans blogg uppe på bloggen, kika gärna in och se ifall det var du som vann! 😊
Kram
nouw.com/nealexandra