TÄVLING, värde 850kr

I ett stolt samarbete med Eucerinsverige så får jag prova deras nya serie Eucerin Oil control som är för acnebenägen hy. Att leva med acne var fruktansvärt. Hade otroligt dålig hy i ca 2,5 år. Det började med att jag slutade äta p-piller och sedan började det, jag skulle kalla de helvetesresan. Min kropp hittade inte tillbaka till en hormonbalans utan ballade totalt ur p g a bland annat stress och oro kring hur jag levde just i den perioden.

Tillslut så sökte jag hjälp efter nått botten. Jag började stänga in mig och detta påverkade mig oerhört mycket, i allt jag gjorde. Ville inte gå och handla, ville inte prata med någon för hade svårt att fokusera på vad personen sa då mitt fokus låg på hur jag såg ut, svårt att komma upp ur sängen i överhuvudtaget. Min personlighet ändrades totalt och jag var bara ledsen hela tiden och mitt självförtroende låg på total 0. Ingen ska behöva må så dåligt som jag gjorde utav detta. Därför berör detta ämne mig oerhört mycket!

Rekommenderar er att besöka denna hemsida www.aknekampen.se. där det finns otroligt bra praktiska råd för just aknebenägen, fet och oren hud. Glöm inte att va inte rädda att söka hjälp!

På min instagram @johannakvarnstrom tävlar jag ut dessa 5 produkter, så du får prova dessa tillsammans med mig! Dessa har ett värde på 850kr.

Produkterna du vinner är: (Alla ingår i serien Eucerin DERMOPURIFYER OIL CONTROL)

* Adjunctive Soothing Cream 50ml

* Skin Renewal Treatment 40ml

* Mattifying Fluid 50ml

* Cleansing gel 200ml

* Toner 200ml

MISSA INTE DENNA TÄVLING FÖR BÖVELEN!

Gillar

Kommentarer