Tigi Cosmetics

Visste du att Tigi även har makeup? Jag har nämligen endast känt igen detta märke genom deras hårprodukter.  

Läppstiftet "Diamond Lipstick" (finns i 8 nyanser) har en fin täckning men gillar inte alls utformingen på den (se bild ovan), diamantliknande och de är ju där namnet kommer ifrån. Upplever att den är svårare att jobba med och jag måste verkligen ha en spegel för att de inte ska ser ut hur som helst. Alltså INTE en on the go som dem själva beskriver den som. Doften är verkligen läppstift vilket jag har väldigt svårt för.

Läppglanset "Luxe Lipgloss" (finns i 8 nyanser), inte heller bra i doften, men annars gillar jag förpackningen då man ser vilken färg de är. Älskar de när de gäller läppstift/läppglans. Inte ofta jag använder glans men detta kan man ju också toppa läppstiftet med. Men känns bra på läpparna och känns inte kletigt vilket jag tycker är otroligt viktigt med läppglans.

Ögonskuggan (true natural) va de inte alls något fel på. Varken bu eller bä, denna färgen tycker jag passar perfekt för en nude look och bara vill markera in globlinjen till vardags. En trevlig skugga, om man beskriva en skugga så då passar de på denna, haha.

Eyelinern, jättebra! Lätt att måla med och tycker den blir riktigt bra svart! Mascaran är riktigt dålig för mina fransar. Mina fransar kräver volym för att ens existera. Så denna var Big no för mig del.

Något som jag blev otroligt positivt överraskad var deras puderfoundation. Otroligt bra täckning och denna kommer jag verkligen använda. Den är dock lite för ljus för mig nu (shi shi), vilket gör att jag inte kommer kunna använda den så mkt till. Men denna, wow! Man kunde verkligen jobba upp den vilket jag önskar! Finns i 6 olika färger så förhoppningsvis så ska någon passa mig.

Är DEFINTIVT nyfiken på fler av produkterna, bland annat deras créme foundation, eyeliner pennor (dem har en penna på ena sidan och sedan en tip som kan sudda på andra) och även lipliner som när utformad på samma sätt. Ibland vill man bara definiera läpparna och jag vill alltid sudda skarpa linjen lite. Detta måste ju vara perfekt då? 😀

Visste du om att Tigi även sålde makeup?

  • Skönhet

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Åh tack fina du!😍😍
nouw.com/johannakvarnstrom