VERSO super eye serum

VERSO är ett svensktillverkat hudvårdsmärke som har sitt fokus på A-vitamin. Deras sortiment är baserat på ett unikt och patenterat A-vitaminderivat som är 8 gånger mer effektivt än traditionellt retinol.

Har provat en del ögonkrämer och har väl därefter vart lite skeptisk om de faktiskt kan göra sååå mkt. Har haft fina linjer under ögonen och känt mig väldigt torr. När jag har sminkat mig har concealern alltid velat lägga sig i linjerna och jag har nästan tyckt att concealern nästan har gjort att jag ser ännu äldre ut och torkat ut under ögonen.

Sedan fick jag hem ett trevligt pressutskick som bland annat innehöll denna ögonkräm. Jag hade hört väldigt gott om den innan och var taggad på att prova om den verkligen kunde vara så bra som andra säger. Vem är de som hyllar denna upp över skyarna idag, JO JAG!

De torra under mina ögon har totalt försvunnit och ögonkrämen stramar verkligen upp! De gör att jag bland annat aldrig har några problem med min concealer längre men också att jag ser mkt piggare. Att den är väldigt dyr, de håller jag med om. MEN, den är extremt dryg. Med hjälp av pumpen får man en liten klick (se bild nedan) som gott och väl räcker kring ögat. Doften är riktigt fräsch och inte alls stark vilket jag absolut inte vill ha då den är precis i ögonområdet där man är extra känslig.

Denna tipsar jag alltid till folk och många höjer ögonbrynet och tycker jag är galen när jag nämner priset. Men tro mig, du kommer inte ångra dej. Du får VERKLIGEN vad du betalar för här och den behöver inte vara sååå mycket dyrare då den räcker otroligt länge. Den är DESSUTOM på kampanj nu på Skincity där du får den för 25% billigare (liksom alla andra VERSO-produkter). Så har du inte denna i ditt badrumsskåp så vet jag helt ärligt inte vad du väntar på. KÖÖÖÖÖÖP!

Gillar

Kommentarer