Vi har köpt hus! 🏡

Känns som en dröm slår in fast det konstigaste är att de snart är min verklighet!

Om ganska exakt en månad kliver vi in i vårat hus som vi köpt! Ja, du läste helt rätt, VÅRAT HUS SOM VI KÖPT! Jag har svårt själv att ta in detta. Otroligt hur mycket som hänt den senaste tiden, och är så tacksam för varje dag hur tur jag har som har världens finaste kille. Vi har samma värderingar, vi vill samma sak i livet.

Man kan säga att vi bott ihop sen nästan i oktober fast i två lägenheter, hans och min. Min lägenhet på vardagar för att i stort sett tillbringa helgerna i hans lägenhet. Så de känns mer onaturligt att INTE bo ihop, helt och hållet.

De ska bli väldigt skönt att ha endast ett ställe. Slippa leva i sin resväska och framförallt att inte komma hem och inse att man tänkte att de finns lök i kylen fast de va på andra stället/boendet de fanns. Självklart att "små saker" som äntligen få ha ett stort kök, yta att kunna bjuda hem vänner, få pula i sin EGNA trädgård. Men FRAMFÖRALLT att få bygga ett hem tillsammans. Lyckan att få se min andra hälft även få sin egna snickerboa där han kan fixa och dona med sina projekt. Samt att jag får ett arbetsrum i huset (aka ett sminkrum) där jag kan fota och få vara kreativ.

Nedan finns några bilder från huset, tyvärr är dem av sämre kvalité då jag fotat med mobilen på en utskriven bild. Men de är alltid något!

SJÄLVKLART, kommer ni som vill få följa med oss på denna resa. Inredning, renovering, fixa iordning tomt och ALLT som ingår med att äga hus. Med ett tvåplanshus på 140 kvm och en tomt på 3800 kvm kommer de nog nog finnas projekt så de räcker och blir över.

Har länge funderat om jag ska börja med youtube men inte känt att jag har tillräckligt mycket att visa av mitt liv i övrigt. Men nu finns de ju hur mycket som helst! Vill att bloggens fokus ska vara främst skönhet och därför tänker jag att youtube kanalen blir som en förlängning av mina sociala medier för att mer få lära känna mig!

Så vad tror ni om de? Ska jag köra på youtube, hänger ni med där isåfall? 😀

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Grattis! Det ser fint ut och jaaa.... go for youtube! 😃
nouw.com/blubbbeauty