Vilken jäkla dag😤😅

Alltså dessa två dagarna har vart helg galna. Fullt ös igår och kom hem 22... då var de dags att fixa iordning vardagsrummet för tapetseringen idag. Så in med alla möbler i mitten och dammsuga så de såg fräscht ut. Tror inte mina grannar uppskattade de faktiskt (förlåt)...

Sedan imorse for jag iväg till jobbet som vanligt på cykeln. Självklart hoppar kedjan av på halva vägen så de va bara börja traska.

Väl på jobbet på eftermiddagsrasten får jag hjälp av en fin kollega. Supersnällt!! Sedan slutade jag och då va de full kareta hem till tvättstugan och hopp om att dem tapetserar och allt var klart. ICKE! De såg ut såhär när jag kom hem. Skulle ta upp mobilen ur fickan ock insåg så på en gång -HELVETE, jag glömde mobiltelefonen på jobbet. Så hur fan får jag tag på någon då? Jag kan ju ringa brorsan. Nej de hur fan ska de gå till. Så tänkte jag eh, är de så stor grejj då? Jag klarar mig väl utan den till imorrn! Så kom nästa problem. Hur ska jag då kunna vakna om jag inte har väckarklockan på mobilen? Jag ber Frida ringa och väcka mig imorrn bitti såklart! Ja! Eller va? Nej hon kan ju inte ringa mig för jag har ju ingen telefonen. Skyndar mig ner till tvättstugan för att hinna med tvätt-tiden. Upp till lägenheten igen och försöka få fram datan och in på Facebook. Har en skitgammal Mac så de tar tid och den orkade liksom knappt in på Facebook. Tillslut gick de att ringa på Facebook! Yey! Så de ordnade sig. Cykla tillbaka till jobbet och hämta telefonen när brorsan kom och sedan hem igen. Haha! Puh! 😅 Nu får se gärna gå bra imorrn med allt!

Hoppas dem blir klara med tapetseringen imorrn! För detta är ju bara kaos! Haha! Men är överlycklig över att dem tapetserar här! Kommer bli sååå bra och fräscht!

Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
Haha kan se hela händelseförloppet framför mig också, och hur du trampar järnet och kedjan hoppar😂🤣👏🏻
nouw.com/makeupbyekholm
louiseanderssons
louiseanderssons,
men åh 😫 hoppas dagen inorn blir bättre
nouw.com/louiseanderssons