Vita Liberata

Alltså har ni någon gång sett något så perfekt som dessa förpackningar. Jag vill typ ställa dem i mitt vardagsrum och ha dem framme. Wow!

Foaming tan water,(adlinks) låt oss först ännu en gång bara ta en tyst minut och titta på förpackningen. Wow wow wow! Perfektion i allt! Utseende, pump! Allt! No more words needed! Gillar nuförtiden när dessa brun utan sol produkterna är genomskinliga då dem inte färgar av sig och förstör t e x lakan osv. Ett stort tyvärr så är doften hemsk på denna. Den luktar (enligt. mitt tycke) riktigt illa, metalliskt. Men de där är ju väldigt olika hur man upplever dofter.

Färgen blir väldigt jämn och är lätt att smörja, även deras egna handske är väldigt bra. Färgen håller också riktigt bra och när den försvinner så är de mer som att de fejdar bort överallt och blir liksom inte fläckig. Väldigt bra!

Beauty Blur (adlink) är riktigt fin och ger ett sjukligt glow. Att använda ensam är inte för mig då den blir alldeles för glansig, men att blanda i den i min andra cc Cream ger ett sååå jäkla fint resultat. Älskar den verkligen! Även denna har dock en lite metallisk doft.

Body Blur, (adlink) denna använde jag först gången jag skulle iväg på en middag. La på mig den då jag skulle ha kjol och blev otroligt impad över hur resultatet blev. Den jämnar verkligen ut hudtonen! Som en foundation fast på kroppen kan man säga. Jag va orolig att denna skulle kleta av sig då de va varmt och jag satt på dynor, men absolut inte! Använde även denna på en annan tjej som skulle på fest och för ett mer jämn hudton på armarna och hon vart otroligt impad över resultatet. Hon höll verkligen med om att den blev som ett filter på huden. En produkt hon än idag kan ta upp. Tyvärr upplever jag att den doftar mycket metall. Men stör man sig inte på de så är de en riktigt bra produkt som verkligen håller vad den lovar!

Gillar verkligen produkterna och dem håller vad dem lovar! Dock stör jag mig lite på denna metalliska doft. Önskar dem kunde fått bort den lite mer. Men produkterna i sig är riktigt bra!!

PASSA PÅ att shoppa nu för dem har grym rabatt på minst 30% och vissa t o m 40%!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229