WiZ LED-lampor

I samarbete med WiZ har jag fått prova deras LED-lampor som styrs via en app.

Lamporna finns i flera storlekar

Det är nämligen LED-lampor som man kan välja hur kallt eller varmt ljus man vill ha. Allt styrs via en app där det finns hur mycket alternativ som helst. Det finns t o m att dem ska likna ett värmeljus vilket gör att ljuset flimrar lite. Sedan kan man också dimra lamporna också och detta görs också via appen. Nedan ser ni alternativ som man kan välja...

Ett riktigt bra system där jag använder just dimningfunktionen mycket då vi har en i vardagsrummet. Perfekt att dimra ner när man tittar på tv, ska gå och sova, för att sedan öka belysning om man ska städa. Eller när jag ska vika tvätt byter jag till kallt ljus som gör att man verkligen ser vad man gör.

Vi har lampor i fönstret som har en speciellt varmt ljus och med dessa lampor kan jag matcha de ljuset perfekt genom att välja hur mkt varmt sken de ska vara.

Jag hade lite svårt att få igång systemet och hann bli lite smått irriterad. Sambon fick hjälpa till och de tog ett tag innan vi fick igång de. På hans telefon gick de fort, men sen skulle vi koppla till min och de va där de tog tid. Ska man hålla på så för en lampa kan de bli jäkligt drygt, men sen när de väl funkar är de sjukt smidigt och framförallt användningsbart. Har man bara tålamod för att få igång de så är de helt klart värt de.

Sen är de också en fördel att man kan styra lamporna när jag inte ör hemma. Är man t ex borta på semester eller sådant så kan man ända lite belysning så de ser ut som man är hemma och de ändras lite. Lura tjuvarna lite!

Som ni ser på bilderna nedan är skillnaden på hur mkt man kan justera beroende på vilket sken man är ute efter...

VARMT

KALLT

Vilket ljus föredrar du? Varmt eller kallt?

#wizbuzz #wizconnected #buzzador @buzzador

  • Vardag

Gillar

Kommentarer