Charles Worthington hårprodukter!

Fått otroligt många komplimanger för min hårfärg. Hur jag håller det blonda så kallt. Här har NI svaret!

ColourPlex Grow strong schampoo (adlink) och ColourPlex conditioner Grow strong (adlink) räddar håret från att tappa färgen i förtid samtidigt som vår nya ColourPlex-teknologi minskar risken för avbrutna hårstrån med 90%. Produkterna upprätthåller och förstärker salongsfärgningens kvalitet genom att skydda den färgintensitet och den glans som kunderna upplever under de första veckorna efter att de färgat håret.

Har provat dessa produkter nu och jag skulle verkligen kunna rekommendera dem vidare. Upplever inte någon speciell wow effekt med dem men tycker verkligen inte mitt hår upplevs som torrt efteråt vilket vanligtvis många hårprodukter gör. Dem doftar helt underbart, och alldeles lagom vilket jag tycker är så viktigt.

Det var faktiskt min vän som var först på paketet och som doftade på dessa. De är ju faktiskt de första man får intrycket av, doften. Hon utbrast högt med ett förtjusande, "MMM!". De tycker iallafall jag är ett riktigt bra betyg! Och de är precis så jag exakt skulle beskriva doften, MMMM!!!😍

Grow Strong Scalp Tonic (adlink). Denna tonic är lämplig för känslig hud och lugnar samt ger näring åt din hårbotten. Berikad med stimulerande ekologiskt ärtskottsextrakt för att förlänga hårets livscykel och förbättra hårets styrka på bara 4 veckor, för ditt hårs maximala tillväxt.

Tyvärr gick inte denna alls på mig då mitt hår blev fett väldigt fort. Men jag har heller inte någon känslig hårbotten så därför kanske hårbotten inte suger upp fettet i produkten och istället hamnar i håret? Jag vet inte, men detta var iallafall inte en produkt för mig. Och kanske jag inte heller hade rätt förutsättningar heller...

ColourPlex Ultra Violet Shampoo är ett silverschampo som tar bort oönskade gula och kopparaktiga toner från blont eller grått hår och ger en silkeslen känsla.

Ultra Violet är extra starkt och pigmentrikt, du får ett synligt resultat och kallare toner efter bara 1 tvätt! Ljusar även upp redan kalla toner. Schampot är dessutom formulerat så att det inte irriterar din hårbotten. Då de är väldigt pigmentrikt så var noga med att tvätta händerna efter eller använd handskar om du föredrar de.

ColourPlex Ultra Violet Shampoo är det bästa silvershampoot jag någonsin testat! Då har jag testat många som jag tycker är bra, men denna! Fått så många komplimanger på min hårfärg och hår. Den ena har t o m trott att jag vart hos frisören, och den andra undrar vad jag har för fin askfärg i håret. Otroligt! Den här släpper jag INTE nu kan jag säga. Många schampon har jag ändå tyckt vart riktigt bra men då har doften vart katastrof. Men denna doftar otroligt gott! Och priset? Otroligt billigt för en sån här bra produkt! Wow säger jag bara! Fullpott! Det enda du ska tänka på är att de är väldigt pigmentrikt och händerna tar upp lite färg (har lite torra händer) så jag skulle föredra handskar i fortsättningen :)

Colourplex Toning Violet Conditioner (adlink) är ett vårdande balsam som kompletterar Violet Shampoo och Ultra Violet Shampoo. Det fuktgivande balsamet är berikat med återfuktande Guarana och ger ditt blonda eller gråa hår extra omsorg, skydd och en silkeslen känsla.

En otrolig bra efterprodukt efter shampoot som jag upplever ger lite mer skjuts och som att den kapslar in allt. Kompletterar schampoot väldigt bra!

På dessa bilder ser ni FÖRE och EFTER bilder av endast EN användning av silvershampoot och toner-conditioner! 😍

(bilderna är tagna i dagsljus)

Tycker denna bilden säger allt om resultatet och de du måste göra är att byta till dessa produkter, wow! Klicka in på länkarna ovan (adlinks) för att komma till produkterna och KÖP!🙏🏼

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Så snyggt! Wow! Kan inget annat än att hålla med dig! Kram!
nouw.com/missjohansson
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Tack snälla! 😊🙏🏼 Grymma produkter!!😍👌🏼
nouw.com/johannakvarnstrom