JOHANNA KVARNSTRÖM

Skönhetsbloggare som recenserar produkter

Man blir lite stolt över sig själv!

Jo men lite fixig är jag nog allt. Behöver nog bara en liten (kanske ganska stor) skopa självförtroende i köket bara. Felet är inte att jag läser receptet för slarvigt utan tvärtom. Jag läser de så noggrant och så många gånger att jag liksom slår runt alltihopa och så blir jag osäker, stod de verkligen 3 dl och inte 4? Var de vetemjöl eller stod de socker? Ja, så där håller jag på… haha! Övning ger färdighet sägs de så de är bara köra på.

Denna gången plockade jag från ena äppelträdet, tror de är glasäpplen. Tänkte att smaken skulle vara perfekt för äppelmos, jag hade rätt. Wow! Superenkelt var de också! 

Fanns lite olika recept, men jag körde:

1 kg äpplen

0,75 dl vatten

½ kryddmått citronsyra (egentligen skulle de vara askorbinsyra men de gick att byta ut)

1 ½ dl socker

Dessa håller i ca 1 ½ vecka i kyl. Men fryser man burkarna håller dem upp till året 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *