JOHANNA KVARNSTRÖM

Skönhetsbloggare som recenserar produkter

Carolina Gynning nya sminksläpp!

Släppet är inget annat än läpp-produkter, och självklart har jag provat dessa!

Carolina Gynning, som har alla möjliga titlar som konstnär, programledare, skådespelare…har jag missat något? Hon har nu iallafall släppt smink, 4 stycken läppbalsam med färgtint!

“Carolinas Gynnings signum är färgstarka porträtt och personliga avtryck som återspeglas i produkterna, Ett varumärke som andas lyx och glamour i Gynnings magiska värld. Hon vill leverera effektiva skönhetsprodukter av hög kvalitet men till överkomliga priser…”

Jag har provat dessa och första intrycket när jag såg förpackningarna var att man inte var så förvånad att de va hennes konst på förpackningen. Smart ändå! Men när jag öppnade förpackningarna så möttes jag av dessa svarta plastiga hylsorna där de står hennes namn på. Känns otroligt billiga och vart chockad över de höga priset, 279 kr st! Speciellt när de står att de ska va lyx och glamour och till ett överkomligt pris?

Jag har lite olika åsikter om de olika färgerna:

Hot coast: Trodde detta skulle bli min favorit, men inte alls en charmig färg på mig. Men känns bra på läpparna!

Bohemia: Den har glitterkorn i sig, vilket jag inte upplever att de känns på läpparna. Men jag gillar inte glitter i läpp-produkter och de är ju olika vad man gillar och inte.

Glossy Bossy: Denna framhäver istället mina torra läppar. Därav försvinner hela tanken med stiften. Så denna går bort totalt.

Oh My Gad: Detta är helt klart min favorit. Kommer absolut använda upp detta och riktigt fint till vardags. Känns väldigt bra på läpparna och gillar verkligen färgen.

Dem känns bra på läpparna absolut men jag hade velat ha mer för de priset. Finare förpackning framförallt! Färgerna är ju personligt vad man gillar och inte och de flesta passar tyvärr inte mig. Doften går i vanilj och de vet vi vad jag tycker om de. Kan de inte komma någon läppnyhet med frisk doft, citrus, green apple? Hallå? Hörde ni de nu? 😉

OM jag rekommenderar dessa vidare? Nej, de gör jag faktiskt inte. Dessa va inte wow för mig. Dem är väldigt lättapplicerade och jag kommer absolut använda upp ”Oh my gad”, men alldeles för högt pris för denna produkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *