JOHANNA KVARNSTRÖM

Skönhetsbloggare som recenserar produkter

Redken – acidic color gloss

Jag har torrt hår och speciellt efter sommaren så känns mitt hår rätt livlöst och matt. Så när jag tack vare #lykoinflutester skulle få prova denna serie från #redken så var de väldigt välkommet!

Schampoo

Mitt hår kan kännas fett ganska fort om jag använder för tunga produkter. Men det var inga problem med detta schampoo. Snarare tvärtom, de höll sig fräscht länge! Vilket jag verkligen uppskattar då de blir mindre slitage i o med färre hårtvättar. Väldigt drygt schampoo också vilket är bra då de är högre i prisklass. Doften är bra men inte mer än så. Jag gillar verkligen formulan och hur den skummar upp. Älskar också flaskorna som Redken har. De blir aldrig ngt spill eller stänk! Ramlar aldrig utan känns otroligt stabil! Upplever verkligen en glans! Men skulle starkt rekommendera att använda hela serien då jag inte tror att endast en av dessa levererar utan man behöver nog nästan hela serien för att man ska få maxad glans. Vilken jag verkligen tycker att man får! Riktigt bra!

Conditioner

Upplever att detta balsam är lite tjockare än andra balsam. Vilket jag faktiskt tycker är bra! Vissa andra är så lösa så de rinner bort. Gillar detta balsam men jag älskar de inte. Tror inte den skulle vara lika bra utan att använda schampot innan. Den behöver nästan hjälpen från schampot från samma serie. Men använder jag schampot så skulle jag inte utesluta balsamet. Dem jobbar som bäst ihop liksom!

Activated glass gloss treatment

Denna produkten var den bästa av dem alla! Första gången jag testade så var de kärlek vid första ögonkastet! Wow! Vilken resultat! Jag hade så lätt att borsta ur håret och mitt hår kändes helt fantastiskt! Detta kommer vara en produkt som kommer få stanna! Fick så otrolig glans utan att håret ser fett ut eller är fett! Har redan pratat om den till kollegor för denna rekommenderar jag starkt! Köp om den inte redan är slut för de känns som att denna produkt kommer vara på bevakning direkt så den kommer ta slut fort ☺️! Varför inte fullpoängare? Doften är inte perfekt men helt klart bra! Hade kanske velat ha formulan en aning fastare också så den skulle va mer lättjobbad i håret:) Men annars, Wow wow wow! 🙏🏼

Heat protection treatment mist

Tynger inte ner håret. Väldigt bra mist och lätt att fördela över håret. Doften kan vara väldigt stark på sådana här mister men inte denna! Så skulle verkligen rekommendera den för dig som är parfymkänslig. Doften är bra men inte mer 🙂 Att den både är en leave in produkt men också värmeskyddande är riktigt bra! Väldigt trevlig spray! se gärna över hela denna serie. Tillsammans gör dem ett riktigt bra jobb!!

Älskar också flaskorna som Redken har. De blir aldrig ngt spill eller stänk! Ramlar aldrig utan känns otroligt stabil! Tillsammans gör dem ett riktigt bra jobb. Jag älskar verkligen hur mitt hår känns. Otroligt glansigt och friskt. Men mina toppar är otroliga. Längderna känns inte längre porösa och torra utan mitt hår är mer samlat och känns så otroligt mjukt! WOW för denna serie!

Du måste kika på denna serie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *